Η πρώτη υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΚΚ είναι του Αλέκου Καζαμία – Συνέντευξη στον «Καφέ του Αιγυπτιώτη», του «ΠΥΡΑΜΙΣ» (VIDEO)


 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη με μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις έδωσε ο κ. Αλέκος Καζαμίας, με αφορμή την είδηση ότι ήταν ο πρώτος που κατέθεσε σήμερα το πρωί, 1 Σεπτεμβρίου 2016, την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που θα διεξαχθούν στις 27 Νοεμβρίου.

 

 

 

 

Ήταν μία συνέντευξη που δόθηκε στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, κάνοντας και το «ποδαρικό» σε μία νέα εκπομπή που ξεκινάει από σήμερα από την αιγυπτιακή ενημερωτική ιστοσελίδα «ΠΥΡΑΜΙΣ»…

 

 

 

 

Πρόκειται για την εκπομπή «Ο Καφές του Αιγυπτιώτη», που έχει σκοπό να περάσει στην Αιγυπτιώτικη κοινή γνώμη μία άλλη μορφή ενημέρωσης, περισσότερο άμεση και οπωσδήποτε τηλεοπτική.

 

 

 

 

Μέσα από τη διάρκειας δέκα λεπτών συνέντευξή του, ο αγαπητός στην παροικία κ. Αλέκος Καζαμίας, μάς μιλά για το πώς ονειρεύεται την καινούργια Κοινοτική Επιτροπή Καΐρου, που θα προκύψει από τις κάλπες.

 

 

 

 

 

07

 

 

 

 

 

Τονίζει τη σημασία του έργου ενός εκάστου των Κοινοτικών Επιτρόπων, αλλά κατακρίνει και εκείνους που δεν εργάστηκαν και δεν προσέφεραν όσα θα έπρεπε στην ΕΚΚ.

 

 

 

 

Τέλος, εκφράζει την αντίθεσή του στο γεγονός ότι απαιτείται συμμετοχή κάθε υποψηφίου Επιτρόπου στις Εφορείες της ΕΚΚ, τονίζοντας ότι αποδέχεται μεν τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΚΚ, αλλά θεωρεί παράλληλα ότι θα πρέπει στο μέλλον να ληφθεί υπόψη το τί ισχύει σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα και την Αλεξάνδρεια, τονίζοντας ότι το μέτρο αυτό δεν εφαρμόζεται αλλού, και αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να εξεταστεί στο μέλλον και πάλι.

 

 

 

 

Καλύτερα, όμως, να σάς αφήσουμε να δείτε εσείς, και να ακούσετε ιδίοις ωσίν, το τί λέει ακριβώς ο κ. Αλέκος Καζαμίας.

 

 

 

 

Θεωρείται δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΚΚ θα έχουν βήμα από το ΠΥΡΑΜΙΣ, με πολύ χαρά, όποτε το θελήσουν.

 

 

 

 

Ακολουθεί το βίντεο της πρώτης συνέντευξης, της νέας τηλεοπτικής σειράς του «ΠΥΡΑΜΙΣ», με τον τίτλο «Ο Καφές του Αιγυπτιώτη»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης