Ο Ανδρέας Γιόσρι είναι ο νέος αρχηγός του Συστήματος Προσκόπων Καΐρου


Ο Ανδρέας Γιόσρι είναι ο νέος Αρχηγός Συστήματος Προσκόπων Καΐρου, που καλείται να σηκώσει στους ώμους του την ευθύνη του τμήματος προσκόπων της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, στο ξεκίνημα του δεύτερου αιώνα της ιστορίας τους.

 

 

Σε σχετική επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή και τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της ΕΚΚ (με κοινοποίηση στον Βοηθό Περιφερειακό Έφορο Αποδήμων κ. Αλέκο Καζαμία και το νέο Αρχηγό Συστήματος Προσκόπων Καΐρου κ. Ανδρέα Γιόσρι) ο Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων Προσκόπων κ. Γιάννης Μελαχροινούδης αναφέρει:

 

«Αξιότιμε Πρόεδρε,

 

Αξιότιμοι Κοινοτικοί Επίτροποι,

 

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Προσκοπικής Περιόδου 2014-2015, η Περιφέρεια Αποδήμων θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλα τα Μέλη της Κοινοτικής Επιτροπής για την συνεχή υποστήριξη στο έργο που επιτελεί ο Προσκοπισμός προς όφελος των παιδιών και της νεολαίας της παροικίας του Καΐρου.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς την Εφορεία Νεολαίας της ΕΚΚ, την Προϊσταμένη της κα Σούλα Σκουφαρίδου και όλα τα Μέλη της Εφορείας αυτής για την εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία με το Σύστημα Προσκόπων Καΐρου.

 

Η Περιφερειακή Εφορεία Αποδήμων σάς γνωρίζει ότι η νέα σύνθεση της ηγεσίας του Προσκοπικού Συστήματος Αποδήμων απαρτίζεται από τους:

 

Ανδρέα Γιόσρι Αρχηγό Συστήματος

 

Δημήτριο Καλατζή Υπαρχηγό Συστήματος

 

Χρήστο Αντωνίου Υπαρχηγό Συστήματος

 

Γεώργιο Αγγελίδη Υπαρχηγό Συστήματος

 

Ο Αρχηγός Συστήματος κ. Α. Γιόσρι, μαζί με τους συνεργάτες του, έχει την ευθύνη της εύρρυθμης λειτουργίας του Συστήματος και την ανάπτυξη του Προσκοπισμού στο Κάιρο.

 

Το Επιτελείο της Περιφέρειας Αποδήμων και όλα τα Στελέχη της Γενικής Εφορείας θα είναι στο πλευρό του Αρχηγού Συστήματος Συστήματος κ. Γιόσρι, στα καθήκοντά του, ώστε να συνεχισθεί η λαμπρή ιστορία των Προσκόπων Καΐρου και να αναπτυχθεί περαιτέρω. Ο Βοηθός Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων κ. Α. Καζαμίας, ως ο «επί τόπου» εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συγκαταλέγονται και η εποπτεία και υποστήριξη του προσκοπικού έργου του Συστήματος.

 

Η Περιφέρεια Αποδήμων είναι σίγουρη ότι η Κοινοτική Επιτροπή θα συνεχίσει να στηρίζει τους Προσκόπους του Καΐρου στην προσπάθεια που σκοπό έχει την ωφέλεια των παιδιών και της νεολαίας της παροικίας Καΐρου.

 

Με τις ευχές της Περιφέρειας Αποδήμων για μια καλή Προσκοπική Περίοδο, ευελπιστεί στην ενδυνάμωση της άριστης συνεργασίας ανάμεσα στο Προσκοπικό Σύστημα Καΐρου και την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

 

Γιάννης Μελαχροινούδης

 

Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων»

 

 

 

 

Πηγή: ΝΕΟ ΦΩΣ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης