Στη Γενική Συνέλευση της Interpol στο Ντουμπάι ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου


 

 

 

 

Στην 87η ετήσια Γενική Συνέλευση της Interpol, που πραγματοποιείται από 18 έως 21 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συμμετέχει ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

 

 

Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει διμερείς επαφές με στόχο την περαιτέρω προώθηση της αστυνομικής συνεργασίας και διπλωματίας μεταξύ των δύο χωρών, ΗΑΕ και Κύπρου.

 

 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, περιλαμβάνονται η αξιολόγηση και ο προγραμματισμός των στόχων της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας μέσω της Interpol και η υιοθέτηση σχετικών ψηφισμάτων.

 

 

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, συζητούνται κορυφαία ζητήματα διεθνούς ασφάλειας που απασχολούν σήμερα την Interpol, όπως η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και οι νέες αναδυόμενες μορφές διασυνοριακού εγκλήματος.

 

 

Παράλληλα, οι Αρχηγοί Αστυνομίας και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι συμμετέχουν σε συνεδριάσεις κατά τις οποίες αναπτύσσονται νέες και καινοτόμες μέθοδοι αστυνομικής συνεργασίας για την καταπολέμηση του διεθνούς εγκλήματος. Ενώ, παράλληλα, γίνονται εξειδικευμένες παρουσιάσεις, μεταξύ άλλων, σε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την ανάλυση και ανταλλαγή πληροφοριών και την χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης