Ο Χριστόφορος Μαυρομάτης για τον αξέχαστο πατέρα του, Ανδρέα Μαυρομάτη: «Μάς έδινε πολύ αγάπη, απλόχερα και με κάθε ευκαιρία»


 

 

 

 

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που παρουσίασε για τον αξέχαστο πατέρα του Ανδρέα Μαυρομάτη, ο ένας από τους τρεις γιους του, ο Χριστόφορος μαυρομάτης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

 

Στο μήνυμά του, ο κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης σκιαγράφησε την ξεχωριστή προσωπικότητα του πατέρα του, Ανδρέα Μαυρομάτη, που συγκλόνισε με τον ξαφνικό χαμό του ως ένα από τα πλέον σημαντικά και αγαπητά στελέχη της καϊρινής παροικίας.

 

 

Ο κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης αναφέρει μεταξύ άλλων για τον αείμνηστο Ανδρέα Μαυρομάτη:

 

 

 

 

 

 

«Ο Μπαμπάκας 66 χρόνων, ήταν Υγιής. …Δυνατή προσωπικότητα. Low profile. Τον είχαν πολλοί σαν πατέρα, σύμβουλο και φίλο. Βοηθούσε όπου μπορούσε.

 

 

Μπορεί να μην τον είδαμε με κάτασπρα μαλλιά, και παππού στο σπίτι, αλλά έκανε έναν ολοκληρωμένο κύκλο. Έζησε 4 εγγόνια, 3 παιδιά, και μας έμαθε πολλά.

 

 

Θρησκεία – Φιλανθρωπία – Οικογένεια – Φιλοσοφία – Μουσική – Ιστορία – Ταξίδια – Θάλασσα – Δουλειά – Παιχνίδια – Star wars – Lego και πάνω από όλα μας έδωσε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Αγάπη και μας την έδινε απλόχερα με κάθε ευκαιρία… με φιλιά αγκαλιές και γλυκά λόγια, έτσι απλά…

 

 

Και αυτό γιατί και αυτός ήταν παιδί που μεγάλωσε με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Αγάπη…

 

 

Έτσι και εμείς, θα δώσουμε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Αγάπη στα δικά μας τα παιδιά… όχι στα λόγια… αλλά έμπρακτα.. με φιλιά αγκαλιές και γλυκά λόγια.

 

 

Είμαι Ολοκληρωμένος, και είμαι σίγουρος ότι και τα αδέρφια μου αισθάνονται το ίδιο. Είναι ό,τι πιο μαγικό μπορεί να σου δώσει ένας πατέρας και τον Ευχαριστώ!

 

 

Κοιτάμε μπροστά. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις !

 

 

Αυτή η μέρα θα έρθει σε όλους μας, και δεν πρέπει να την φοβόμαστε.

 

 

Κeep walking…

 

 

Ήταν ένα ατύχημα… άτιμος ο Covid-19.

 

 

Αλλά θα τον παλέψουμε…»

 

 

 

 

 

 

 

 

2 responses to “Ο Χριστόφορος Μαυρομάτης για τον αξέχαστο πατέρα του, Ανδρέα Μαυρομάτη: «Μάς έδινε πολύ αγάπη, απλόχερα και με κάθε ευκαιρία»”

  1. Σακερ Νικόλαος says:

    Ο αξέχαστος παιδικός πολυαγαπημένος αδελφικός φίλος Αντρέας ήταν αγαπητός σε όλους τους συγγενείς και φίλους γιατί είχε χαρακτήρα διαμάντι όπως και οι συγχωρεμένοι γονείς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

  2. Evan Pezas says:

    Εγώ θυμάμαι τον παππού σου ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της οικογένειάς μας. Μικρός εγώ τότε μου είχε κάνει εντύπωση το χιούμορ του και η πάντα χαρούμενη διάθεσή του. Η οικογένειά σου ήταν μια πάρα πολύ αγαπημένη, από όλους εμάς τους Ηλιουπολίτες, οικογένεια και χαίρομαι που διαπιστώνω ότι οι απόγονοί τους έχουν την ίδια αγάπη και εκτίμηση από την τοπική κοινωνία. Τα συλλυπητήριά μου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης