Την απόφασή του να μην ξαναβάλει υποψηφιότητα στις εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου ανακοίνωσε ο Κήμης Φλεβοτομάς (VIDEO)


 

 

 

 

 

 

Ήταν το 1989 όταν ο Κήμης Φλεβοτομάς ξεκινούσε την ενεργή ενασχόλησή του με την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

 

 

 

Από τότε πέρασε και διετέλεσε από σημαντικές θέσεις, με σημαντικότερη αυτή του Αντιπροέδρου της ΕΚΚ, που κατέχει τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

 

Μετά όμως από 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα κοινοτικά δρώμενα του Ελληνισμού στο Κάιρο, ο ιδιαίτερα αγαπητός στην παροικία κ. Κήμης Φλεβοτομάς αποφάσισε να ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναβάλει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές της 27ης Νοεμβρίου 2016.

 

 

 

 

Είναι μία δήλωση που έκανε στο Ελληνικό Γηροκομείο, εκεί όπου έχει προσφέρει επίσης δυναμικά τα τελευταία χρόνια ως Προϊστάμενος του Οίκου Ευγηρίας της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Και ήταν μία δήλωση που έκανε σίγουρα με έκδηλη τη συγκίνηση που φαινόταν στα λόγια του, αναφερόμενος τόσο στις καλές στιγμές που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια στη Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, όσο και στις στιγμές που υπήρξαν αντιπαραθέσεις, πάντοτε όμως για το καλό της παροικίας, και μάλιστα υπό την προεδρία του Χρήστου Καβαλή τα τελευταία χρόνια, που ο κ. Φλεβοτομάς συμμετείχε στην εκλεγμένη Επιτροπή της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Στο πλευρό του, ήταν και εκείνη τη στιγμή (όπως και όλα τα χρόνια) η Επόπτρια Γραφείων και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας του Οίκου Ευγηρίας της ΕΚΚ κα Στέλλα Κυριάζη, η οποία τόνισε από την πλευρά της τη σημαντική προσφορά του κ. Φλεβοτομά στην ΕΚΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και ότι τον διαδέχτηκε στην προεδρία και της Ελληνικής Στέγης Ηλιούπολης, έχοντας πάντοτε την καλύτερη συνεργασία.   

 

 

 

 

 

Τον Κήμη φλεβοτομά, που να σημειωθεί ότι έτσι άνοιξε εκείνος την προεκλογική περίοδο για την ΕΚΚ, χειροκρότησαν θερμά και συνεχάρησαν για την προσφορά του όλοι οι παρεβρισκόμενοι στο γεύμα που προσέφερε εκείνη την ώρα η κα Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη στους τροφίμους του Γηροκομείου, προς τιμήν της κας Στέλλας Κυριάζη, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΚ κ. Νικόλας Πολίτης, ο βοηθός Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων Προσκόπων κ. Αλέκος Καζαμίας, ο Μέγας Εκκλησιάρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας π. Θεόδωρος Δριδάκης και άλλοι επίσημοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης