Επίσημη επίσκεψη στο Λίβανο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργου Τσίπρα


 

 

 

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Ο.Σ.,κ. Γιώργος Τσίπρας, πραγματοποιεί, από την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, επίσκεψη στη Βηρυτό, όπου συναντάται με στελέχη της λιβανικής Κυβέρνησης, καθώς και με οικονομικούς παράγοντες του Λιβάνου.

 

 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε επενδυτική ημερίδα, με τίτλο “Investors’ Window to Greece”, η οποία διοργανώθηκε από την Ελληνική Πρεσβεία και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βηρυτού. Στην ομιλία του, ο κ. Γ.Γ. Δ.Ο.Σ., αναφέρθηκε στην πληθώρα επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζονται στην Ελλάδα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

 

 

 

 

Στην εκδήλωση, η οποία είχε ως στόχο την παρουσίαση του νέου διαμορφούμενου επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα μας, παρέστησαν περισσότεροι από 50 επιφανείς  επιχειρηματίες του Λιβάνου.

 

 

 

 

Τέλος, ο κ. Τσίπρας, είχε την ευκαιρία να παρακαθίσει σε γεύμα που παρατέθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βηρυτού και Περιχώρων, κ. Ηλία.

 

 

 

 

Πηγή: Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης