Επίσκεψη στο Σουλτανάτο του Ομάν πραγματοποιεί 30 και 31 Μαρτίου ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννης Κασουλίδης


 

 

 

 

Επίσκεψη στο Σουλτανάτο του Ομάν θα πραγματοποιήσει από τις 30 έως και 31 Μαρτίου ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννης Κασουλίδης.

 

 

Κατά την επίσκεψη, θα πραγματοποιηθούν διαβουλεύσεις με τον Υπουργό αρμόδιο για Εξωτερικές Υποθέσεις του Σουλτανάτου κ. Yusuf bin Alawi bin Abdullah, όπου θα γίνει ανασκόπηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών και θα συζητηθούν τομείς περαιτέρω συνεργασίας.

 

 

Επίσης, η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι εξελίξεις στην ευρύτερη Μέση Ανατολή (Συρία, Υεμένη, Λιβύη, Μεσανατολικό), η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Συμβούλιο Συνεργασίας Κόλπου και τον Αραβικό Σύνδεσμο.

 

 

Ο κ. Κασουλίδης θα γίνει, επίσης, δεκτός από τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της χώρας κ. Sayyid Fahd bin Mahmood al Said, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Άνω Βουλής (Majlis al-Dawla) δρα Yahya bin Mahfoudh Al Mantheri, τον Υπουργό Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου κ. Mohammed Hamad Al Rumhy και τον Υπουργό του Βασιλικού Γραφείου Στρατηγό Sultan bin Mohammed al-Nu’amani.

 

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου επιστρέφει στη Λευκωσία την Παρασκευή 1 Απριλίου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης