Ο ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Υπουργική Συνάντηση της Άκαμπα στην Ολλανδία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας


 

 

 

Στη Χάγη της Ολλανδίας μεταβαίνει στις 5 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Υπουργική Συνάντηση της Άκαμπα στην Ολλανδία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

 

 

Στη συνάντηση παρευρίσκονται και μετέχουν, μεταξύ άλλων υψηλών προσωπικοτήτων, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β΄, ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, Υπουργοί Εξωτερικών και άλλοι υψηλοί αξιωματούχοι από κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Μέσης Ανατολής, της Βορείου Αφρικής και των ΗΠΑ.

 

 

Κύριο θέμα των εργασιών της συνάντησης είναι η συνεργασία στο πλαίσιο διεθνών και περιφερειακών δράσεων που αναλαμβάνονται κατά της τρομοκρατίας.

 

 

Κατά την Υπουργική Συνάντηση, ο Έλληνας ΥΦΥΠΕΞ θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Τρομοκρατία και εξτρεμισμός», στη σημερινή δεύτερη μέρα των εργασιών της Συνάντησης.

 

 

Παράλληλα, ο κ. Κουΐκ θα συναντήσει τον Κύπριο Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα πραγματοποιήσει και μία σειρά άλλων διμερών συναντήσεων στο περιθώριο της διεθνούς αυτής συνάντησης.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης