Ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Βασίλης Ζουές μιλά από την Αθήνα στον «Καφέ του Αιγυπτιώτη» του «ΠΥΡΑΜΙΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

Μετά το Κάιρο, έρχεται η Αθήνα…

 

 

 

Στη δεύτερη συνέντευξη του «Καφέ του Αιγυπτιώτη», η αιγυπτιώτικη ενημερωτική ιστοσελίδα «ΠΥΡΑΜΙΣ» και ο Νίκος Κάτσικας φιλοξενούν ένα από τα σημαντικά στελέχη των νέων Αιγυπτιωτών στην Ελλάδα, τον Ειδικό Γραμματέα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Βασίλη Ζουέ.

 

 

 

Αντικείμενο της 12λεπτης κουβέντας, κάτω από την Ακρόπολη, είναι το μέλλον της Αιγυπτιώτικης νεολαίας, το οποίο φαίνεται μάλλον δυσοίωνο, αν λάβουμε υπόψη τον μέσον όρο των Αιγυπτιωτών που δραστηριοποιούνται με τα κοινά πλέον στην Ελλάδα.

 

 

 

Τις αιτίες του προβλήματος αλλά και τις δράσεις για να το ξεπεράσουμε, μάς αναλύει ο κ. Ζουές, νέος και αυτός επιστήμονας, νομικός στο επάγγελμα, από τις πιο μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του ΣΑΕ, αλλά πάνω από όλα, οπλισμένος με ένα μοναδικό πάθος για τον Αιγυπτιωτισμό.

 

 

 

Πρόκειται για τη δεύτερη συνέντευξη που έχει εξασφαλίσει το «ΠΥΡΑΜΙΣ», η οποία αναμένεται να κριθεί ενδιαφέρουσα, εμπεριέχοντας την αγωνία όλων μας για το το «αύριο» του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού στην Αθήνα.

 

 

 

Τέλος, ο κ. Ζουές μεταφέρει μέσα από την οθόνη του «ΠΥΡΑΜΙΣ» το δικό του προσωπικό μήνυμα προς όλους τους Αιγυπτιώτες όλου του κόσμου.

 

 

 

Η συνέχεια επί… του «ΠΥΡΑΜΙΣ» στο παρακάτω βίντεο της συνέντευξης:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης