Έκπτωση της τάξεως του 50% για όλους τους Έλληνες αποφάσισε από την 1η Ιανουαρίου 2016, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου


Μία απόφαση – σταθμό πήρε το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, αποφασίζοντας να προσφέρει από το ξεκίνημα του 2016, σε όλους τους Έλληνες, έκπτωση της τάξεως του 50%.

 

 

Η πρόταση έγινε από το Μέλος του ΔΣ κ. Στέφανο Αργυρίου, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της 10ης Δεκεμβρίου το βράδυ και έγινε αμέσως δεκτή από όλο το ΔΣ.

 

 

Το γεγονός αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι το νέο ΔΣ του ιστορικού Σωματείου αποφασίζει να βρεθεί πολύ πιο κοντά στην αιγυπτιώτικη παροικία, και για αυτόν τον λόγο δημιουργεί κίνητρα για να γεμίσουν και πάλι οι αίθουσές του από παροίκους.

 

 

Παράλληλα, κατά την ίδια συνεδρίαση, το ΔΣ αποφάσισε να εμπιστευθεί εξ ολοκλήρου στον Ταμία κ. Άγγελο Αθανασούλη την ευθύνη του εντευκτηρίου, ώστε να διασφαλίσει μία υψηλή ποιότητα στο μενού του Ελληνικού Κέντρου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Αθανασούλης ήταν ο υπεύθυνος για το εξαιρετικό επίσημο γεύμα που παραχώρησε η ιστοσελίδα «ΠΥΡΑΜΙΣ» κατά την εκδήλωση για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου Τύπου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ελλάδας κ. Κρέτσου, των Πρέσβεων Ελλάδας και Κύπρου, της Γενικής Προξένου, του Προέδρου της ΕΚΚ, του Προέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας, της κας Αικατερίνης Σοφιανού – Μπελεφάντη, εκπροσώπων όλων των Σωματείων, ομιλητών από την Αθήνα και πολύ κόσμου.

 

 

Να σημειωθεί εξάλλου ότι το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων για την προσεχή χρονιά 2016, θέλοντας να φέρει ένα νέο «αέρα» , που να θυμίζει Ελλάδα, λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

 

 

Τέλος, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου αποφάσισε να εορτάσει την έλευση του νέου έτους 2016, με ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, στις 31 Δεκεμβρίου το βράδυ.  

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης