Ομαδική παραίτηση της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης των Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου !!


Σα «βόμβα» έπεσε στην ελληνική παροικία, η είδηση της ομαδικής παραίτησης όλων των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ) των Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου.

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Στέλλα Κυριάζη, η Αντιπρόεδρος κα Σπυριδούλα Σουλιώτη, η Γραμματέας κα Βίλλυ Πολίτου, η Ταμίας κα Άννα Γεωργαλλίδου και το Μέλος κα Αλεξάνδρα Ρεντιτάκου αποφάσισαν να αποχωρήσουν μαζικά από την Επιτροπή, παραδίδοντας μάλιστα και το υπάρχον ταμείο (28.000 Λ. Αιγ. περίπου σε μετρητά) προς φύλαξη στα χέρια της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

Η απόφασή τους πάρθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το πρακτικό της τελευταίας τους συνεδρίασης ωφείλεται «στη μη ομαλή επικοινωνία και λειτουργία της Επιτροπής με το 1ο Προσκοπικό Σύστημα Καΐρου».

 

Ήδη, έχουν αρχίσει να αποστέλλονται σχετικές ενημερωτικές επιστολές προς τους φορείς και τα παροικιακά σωματεία της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων Προσκόπων κ. Γιάννης Μελαχροινούδης, ο Βοηθός Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων κ. Αλέκος Καζαμίας καθώς και ο Αρχηγός του 1ου Προσκοπικού Συστήματος Καΐρου κ. Ανδρέας Γιόσρι.

 

Η Επιτροπή που αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα το έργο της θα παραδώσει στην νέα Επιτροπή, δέκα μέρες μετά τη σύστασή της, τα χρήματα, τα βιβλία, τα έγγραφα και τη σφραγίδα της ΕΚΣ.

 

Όπως είναι αναμενόμενο, η εν λόγω παραίτηση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, όχι μόνο γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και γιατί η απερχόμενη Πρόεδρος της ΕΚΣ κα Στέλλα Κυριάζη αποτελεί τη μεγαλύτερη ευεργέτιδα των Προσκόπων Καΐρου και σε συνεχή καθημερινή βάση αλλά και με τη μεγάλη της προσφορά σχετικά με τη δημιουργία του Προσκοπικού Μουσείου Καΐρου, που πήρε και το όνομά της.

 

Ακολουθεί το έγγραφο της παραίτησης:

 

 

proskopiki paraitisi

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης