Ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου Χρίστος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ» της ΕΤ-3, της Χρύσας Σάμου (VIDEO)


 

 

 

 

Για το πολυσχιδές έργο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου μίλησε στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ» της ΕΤ-3 και τη Χρύσα Σάμου, ο Δ/ντής του δραστήριου αυτού πολιτιστικού ελληνικού κυττάρου στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, εκπαιδευτικός και στιχουργός Χρίστος Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, που η «ΔΙΑΣΠΟΡΑ», η εκπομπή αυτή που αγκαλιάζει την ελληνική ομογένεια σε όλο τον κόσμο, καλύπτει θέματα του ελληνικού Καΐρου, μετά την παρουσίαση των εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια του αιγυπτιώτικου τύπου, που αναδείχτηκαν την περασμένη Κυριακή.

 

 

 

 

Αυτήν την Κυριακή, 6 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή της Χρύσας Σάμου, ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τη συμβολή της Ελληνικής Πρεσβείας και ακόμη περισσότερο της οικονομικής συμβολής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ενώ μίλησε για όλες τις δράσεις του Κέντρου, ξεδιπλώνοντας και αποκαλύπτοντας και τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν  τους επόμενους μήνες.

 

 

 

Ένα μεγάλο απόσπασμα από την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης