Παρουσίαση Βιβλίων Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στο ΣΑΕ


 

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 παρακολουθήσαμε στον Σύνδεσμο μας την παρουσίαση των βιβλίων «Μνήμες Ξωτικών», «Το Φάντασμα της Βιβλιοθήκης» και το «Το χρώμα της απιστίας» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου.

 

Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, ερευνητής, και τα τελευταία χρόνια αρχισυντάκτης στον «Αλεξανδρινό Ταχυδρόμο».

 

 

 

 

Το πλούσιο βιογραφικό του Γρηγόρη περιλαμβάνει συνεργασίες με Πανεπιστήμια, 27 εκδόσεις  βιβλίων με ποίηση, διηγήματα, νουβέλες, μυθιστορήματα, παραμύθια, θεατρικά έργα, διευθύνσεις κοινωνικών και λογοτεχνικών εφημερίδων. Συνεργάστηκε με περιοδικά και τις περισσότερες εφημερίδες του ημερήσιου και κυριακάτικου τύπου την ΕΡΤ, τον Blue Skay TV και άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ως αρθρογράφος, ρεπόρτερ κοινωνικών και πολιτιστικών θεμάτων, σχολιαστής δελτίων ειδήσεων και ραδιοφωνικός παραγωγός. Έχει γράψει κείμενα για ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ και Cosmote History και έχει συνδράμει στον εμπλουτισμό πάνω από πέντε βιβλιοθηκών ανά την Ελλάδα.

 

Ομιλητές της βραδιάς, ο Φοίβος Οικονομίδης ιστορικός, συγγραφέας, δημοσιογράφος, Dr στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης μίλησε για το «Χρώμα της Απιστίας», η Σταυρούλα Λύκου φιλόλογος – κριτικός λογοτεχνίας μίλησε για τα δύο βιβλία «Μνήμες Ξωτικών» και «Το Φάντασμα της Βιβλιοθήκης» και η Νταίζη Σεμπεκοπούλου ηθοποιός διάβασε αποσπάσματα. Ο Γρηγόρης συγκινημένος αναφέρθηκε σε συνεργάτες του και για τα κίνητρα των δραστηριοτήτων του.

 

 

 

 

Την ενδιαφέρουσα βραδιά παρακολούθησαν μέλη μας, φίλοι και συνεργάτες του Γρηγόρη πολλοί από τους οποίους επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων και δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τις δραστηριότητες και τη φιλοξενία μας.

 

 

 

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παράδοση αναμνηστικών διπλωμάτων από τον Πρόεδρο Κώστα Μιχαηλίδη και μέλη του Δ.Σ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης