Ήταν ίσως το ωραιότερο Πασχαλινό γλέντι που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στο Κάιρο, την Κυριακή της Αναστάσεως, στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου


Όλα τα καλά είχε το φετινό πασχαλινό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε φέτος στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, με τη στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

Αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης που ετέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος, και το τσούγκρισμα του αυγού με τους φιλέορτους Αιγυπτιώτες στον Κοινοτικό Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όλος ο Ελληνισμός της αιγυπτιακής πρωτεύουσας (όσος είχε απομείνει στο «κλεινό άστυ»), κατευθύνθηκε στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, όπου τις ευλογίες του έδωσε ο Μακαριώτατος, ευχόμενος σε όλους το «Χριστός Ανέστη» και ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή που ανέλαβε προσωπικά και έφερε στο Κάιρο το ελληνικό μουσικό συγκρότημα που συνόδεψε όλη την παροικία στο γλέντι που ακολούθησε, παρουσία του Μητροπολίτου Μέμφιδος και Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου κ. Νικοδήμου, των άρτι τιμηθέντων από τον Μακαριώτατο Έλληνα Πρέσβη Χριστόδουλου Λάζαρη και της συζύγου του Αντουανέττας, της (και εορταζομένης) Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Κάιρο κας Λαμπρινής Κομίνη, του Συμβούλου της Πρεσβείας κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, του Ακολούθου Άμυνας Πλοίαρχου ΠΝ Ιωάννη Διαμαντάκη, πολλών εκπροσώπων της Ελληνικής Κοινότητας και των Σωματείων και βεβαίως πολύ κόσμου.

 

Το γλέντι ήταν μοναδικό, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=hker2IoEv7M&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης