Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου επανεξελέγη ο Χρήστος Καβαλής – Το νέο Προεδρείο της ΕΚΚ για τη διετία 2016 – 2018


 

 

 

 

Την πλήρη εμπιστοσύνη της νέας Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου εξασφάλισε – όπως δίκαια αναμενόταν – ο κ. Χρήστος Καβαλής, ο οποίος μετράει 15 χρόνια στον προεδρικό θώκο της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, συνεχίζοντας το έργο του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη με τη στήριξη των (11) Μελών της Κοινοτικής Επιτροπής, μίας Κοινοτικής Επιτροπής που χαρακτηρίζεται από ένα μέσο όρο ηλικίας πολύ μικρότερο από την απερχόμενη Κοινοτική Επιτροπή, μειούμενο κατά 11 τουλάχιστον χρόνια.

 

 

 

 

Ο κ. Καβαλής λοιπόν «σπάει» κάθε ρεκόρ διάρκειας προσφοράς του στην προεδρία της ΕΚΚ, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στο μέλλον κάποιος άλλος μελλοντικός Πρόεδρος που να μπορέσει να ξεπεράσει τα χρόνια της προσφοράς του στα κοινά της παροικίας ως Πρόεδρος της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου εξελέγη για πρώτη φορά ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Ελληνικής παροικίας στο Κάιρο, η Μεγάλη Αρχόντισσα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Μεγάλη Ευεργέτιδα της παροικίας κα Στέλλα Κυριάζη, που μάλιστα να σημειώσουμε ότι συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους στις πρόσφατες εκλογές της 27ης Νοεμβρίου – άξιον και δίκαιον!  

 

 

 

 

Δεύτερος Αντιπρόεδρος της ΕΚΚ εξελέγη επίσης για πρώτη φορά ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά στελέχη της Ελληνικής παροικίας, που έχει διακριθεί για το τεράστιο έργο του στα Σχολεία και το Μεταφραστικό τμήμα της ΕΚΚ, ο κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, ο οποίος πάντοτε τιμά με την παρουσία του την παροικία μας όταν βρίσκεται στο πλευρό των μεγάλων ηγετών μας Ελλάδας και Κύπρου, μεταφράζοντας τις συνομιλίες τους με τον Αιγύπτιο ηγέτη ΄Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

 

 

 

 

Γενική Γραμματέας της ΕΚΚ επανεξελέγη η κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, που όλα αυτά τα χρόνια που τελεί ήδη Γενική Γραμματέας απέδειξε ότι πασχίζει καθημερινά και μάλιστα σε βάρος της προσωπικής και οικογενειακής της ζωής να φέρει εις πέρας το εξαιρετικά δύσκολο έργο της Γραμματείας της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Ταμίας της ΕΚΚ επανεξελέγη επίσης ο κ. Αντώνης Ιορδανίδης, που και εκείνος έχει προσφέρει εξαιρετικά σημαντικό έργο όχι μόνον από τη θέση του Ταμία αλλά και από την ευθύνη που έχει τα τελευταία χρόνια για το Ελληνικό Νοσοκομείο με εξαιρετικά αποτελέσματα για την παροικία.

 

 

 

 

Τέλος, Επόπτης Γραφείων της ΕΚΚ εξελέγη για πρώτη φορά η επανεκλεγείσα Κοινοτική Επίτροπος – και πρώτη σε ψήφους μαζί με την Στέλλα Κυριάζη και τον Στέλιο Χαλκιά – η μέχρι πρότινος ιδιαίτερα πετυχημένη στο έργο της κα Βασιλική Πολίτου – Ζουέ. Μία νέα Αιγυπτιώτισσα, που προέρχεται μέσα από τα σπλάγχνα των Γραφείων της Κοινότητας, καθώς έχει προσφέρει πολλά χρόνια εργασίας στην ΕΚΚ και τώρα είναι εκείνη η Κοινοτική Επίτροπος που γνωρίζει σχεδόν καλύτερα από κάθε άλλον τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων της ΕΚΚ.

 

 

 

Η εκλογή του Προέδρου κ. Χρήστου Καβαλή και του νέου Προεδρείου της ΕΚΚ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, στα Γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου που βρίσκονται στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ηλιούπολης.

 

 

 

Το ΠΥΡΑΜΙΣ εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του νέου Προεδρείου της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης