Μεγάλη προώθηση της τουριστικής της αγοράς, επιχειρεί η Πάφος της Κύπρου στην Ιορδανία


Δέκα επτά (17) τουριστικούς παράγοντες, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, από την Ιορδανία φιλοξενεί αυτήν την βδομάδα η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) σε συνεργασία με Ξενοδόχους, τουριστικό πράκτορα και τη στήριξη του ΚΟΤ, με σκοπό να προωθηθεί περαιτέρω η Κύπρος και η Πάφος στην ιορδανική αγορά.

 

 

 

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η ΕΤΑΠ έχει διευθετήσει  σωρεία δραστηριοτήτων για να δοθεί έτσι  η ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική Πάφο, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας, να ενημερωθούν εκτενέστερα στο τί έχει να προσφέρει η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός,  για την Πάφο ΠΠΕ το 2017 κ.ά.

 

 

Παράλληλα, αναφέρεται σε ανακοίνωση, θα ενημερωθούν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών αλλά και της τουριστικής εμπειρίας, ενώ αναμένεται να γίνουν παρουσιάσεις με οπτικοακουστικά μέσα και θα διανεμηθεί διαφημιστικό υλικό.

 

 

 

Περιθώριο τουριστικής ανάπτυξης

της Πάφου από Ιορδανία

 

 

 

Η ΕΤΑΠ θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης και σε νέα τμήματα της αγοράς από την Ιορδανία όπως ταξιδιώτες μικρής διάρκειας (short breaks), εξειδικευμένα γκρουπ, κ.ά., δεδομένου του ότι θα προσφερθούν ανταγωνιστικότερα ναύλα στις υφιστάμενες πτήσεις Αμμάν – Λάρνακα, καθώς και σε πιθανές νέες πτήσεις ενώ θα υπάρξει και εντονότερη προβολή του προορισμού Πάφος/Κύπρος στην αγορά.

 

 

Μεσοπρόθεσμοι στόχοι παραμένουν, η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάφου με την Ιορδανία καθώς και το ενδεχόμενο combined package με μια τρίτη χώρα πηγή τουρισμού.

 

 

Πρώτο γκρουπ επισκεπτών για διακοπές στην Πάφο αναμένεται την περίοδο της πρωτοχρονιάς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης