Τα ελληνικά χρώματα τίμησε ο αιγυπτιώτικος ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε στο Κάιρο


 

 

 

 

 

 

Τα ελληνικά χρώματα τίμησε το Σάββατο 9 Απριλίου ο ΠΑΟΚ, το ιστορικό παροικιακό αθλητικό σωματείο της ελληνικής παροικίας στο Κάιρο, διοργανώνοντας με εξαιρετική επιτυχία το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε στο χώρο των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων για 4 συνεχόμενες εβδομάδες και το οποίο ολοκληρώθηκε, παρουσία πολύ κόσμου, αθλητών και γονέων και παραγόντων του ποδοσφαίρου.

 

 

 

 

 

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛ ΓΙΟΥΜ ΑΛ ΣΑΜΠΑΑ

 

 

 

 

 

Η επιτυχία, σε όλα τα επίπεδα, ήταν πολύ μεγάλη. Η μεγάλης κυκλοφορίας αιγυπτιακή εφημερίδα ΑΛ ΓΙΟΥΜ ΑΛ ΣΑΜΠΑΑ, με τρία της δημοσιεύματα, κάλυψε τα δρώμενα του πρωταθλήματος και εξήρε την διοργάνωση καθώς και το υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετείχαν. Οι ομάδες του ΠΑΟΚ όχι μόνο εντυπωσίασαν τις ομάδες που συμμετείχαν και τους προπονητές τους, αλλά επίσης εντυπωσίασαν τον γνωστό αθλητικογράφο κ. Εσσάμ Σαλτούτ, τον διαιτητή και Πρόεδρο της Επιτροπής Αιγυπτίων διαιτητών κ. Άντελ Άκλ και τον πρώην διεθνή διαιτητή κ. Νάσσερ Αμπάς.

 

 

 

 

 

Ο ΠΑΟΚ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

 

 

 

 

 

 

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε αυτό το πρωτάθλημα με 4 ομάδες, μία σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Η ομάδα αθλητών γεννημένοι το 2006 και μετά, έπαιξε συνολικά 7 αγώνες από τους οποίους κέρδισε τους τρεις (3), ηττήθηκε σε δύο (2) και ήρθε ισοπαλία σε άλλους δύο (2), χωρίς τελικά να καταφέρει να φτάσει στην φάση των ημιτελικών. Η ομάδα αθλητών γεννημένοι το 1999 και μετά, έχοντας πέντε (5) νίκες και μία ισοπαλία, έφτασαν στον ημιτελικό, όπου αντιμετώπισαν την ομάδα της Ά κατηγορίας νέων του αιγυπτιακού πρωταθλήματος, «Πετροζέτ». Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ιδιαίτερα δυνατός και δύσκολος. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 και αποκλείστηκε από τον τελικό. Οι άλλες δυο ομάδες του ΠΑΟΚ (αθλητές γεννημένοι το 2001-2002 και 2003-2004) κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό αγώνα αφού είχαν κερδίσει όλους τους αγώνες των προηγούμενων φάσεων.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ

ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΪΡΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΑΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

«Εύχομαι να σάς συνοδεύει πάντα η όρεξη το κέφι που πάντα οδηγούν στις νίκες! 

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!», τόνισε σε μήνυμά του προς τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Ανδρέα Ρούσσο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής.

 

 

 

 

 

 

ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΣΕΝΕΚ

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 9 Απριλίου, ημέρα των τελικών αγώνων, πριν αρχίσουν οι αγώνες του ΠΑΟΚ, το συγκρότημα ελληνικών παραδοσιακών χορών του ΣΕΝΕΚ, φορώντας τις εθνικές μας στολές, παρουσίαςε στο κοινό τέσσερις ελληνικούς χορούς, εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και αποσπώντας χειροκροτήματα για 10 περίπου λεπτά.

Η ομάδα 2003-2004 επικράτησε της ομάδας Νάντερ ΑΛ Σάιεντ με 7-3 και στέφθηκε με το κύπελλο. Η ομάδα του 2001-2002 αντιμετώπισε στον τελικό αγώνα την ομάδα Πετροζέτ. Ένας πολύ δύσκολος αγώνας ο οποίος έδειξε την πείρα της Πετροζέτ. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η Πετροζέτ σκόραρε 3 γκολ και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πρόσθεσε άλλο ένα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-3 υπέρ της Πετροζέτ.

 

 

 

 

 

 

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

Η παράδοση των κυπέλλων και μεταλλίων έγινε πανηγυρικά. Τριακόσιοι περίπου αθλητές, προπονητές και γονείς βρέθηκαν στην τελετή. Ο αθλητικογράφος κ. Εσσάμ Σαλτούτ σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε όλους τους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Εσείς οι νεότεροι, πιθανόν να μην γνωρίζετε την αξία των Ελλήνων και τη σχέση που έχουμε ως Αιγύπτιοι μαζί τους. Θέλω λοιπόν να σάς πω ότι εμείς οι μεγαλύτεροι μεγαλώσαμε μαζί με αυτόν τον ευγενικό, φιλόξενο και γενναιόδωρο λαό. Ήταν γείτονές μας, συμφοιτητές μας και άνθρωποι με τους οποίους είχαμε καθημερινές συναλλαγές. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ σήμερα και ιδιαίτερα επειδή βλέπω ότι συνεχίζεται μέχρι σήμερα στην Αίγυπτο η δραστηριότητα των ελληνικών ομάδων, οι οποίες στο παρελθόν έγραψαν μεγάλη ιστορία. Η σημερινή τελετή είναι η καλύτερη από όλες τις τελετές, ακόμα και τις επίσημες, στις οποίες έχω παρευρεθεί».

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε όλους τους αθλητές του, για τους οποίους όπως τόινισε είμαστε υπερήφανοι! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, τον Πρόεδρο της ΕΚΚ κ. Χρήστο Καβαλή, την Γενική Γραμματέα και Προϊσταμένη Εφορείας Νεολαίας της ΕΚΚ κα Σούλα Σκουφαρίδου, την Επόπτρια Γραφείων της ΕΚΚ και Μεγάλη Ευεργέτιδα κα Στέλλα Κυριάζη και τον Ταμία της ΕΚΚ κ. Αντώνη Ιορδανίδη.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΕΝΕΚ και σε όλους τους νέους του συλλόγου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ψυχαγώγησαν έναν μεγάλο αριθμό Αιγυπτίων, προβάλλοντας ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στους προπονητές του ΠΑΟΚ κ. Χάλεντ Καμάλ και Ατέυα Ράγκαμπ. Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά ωφείλουμε ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που κάνουν την περισσότερη δουλειά και ποτέ δεν φαίνονται, οι κ.κ. Αλί Χεσσέν και Ιμπραχήμ.

 

 

 

 

 

Πηγή: ΠΑΟΚ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης