Η πρώτη αποφοίτηση σπουδαστών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ)


 

 

 

Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τις σχέσεις των δύο αποτελεί η αποφοίτηση σπουδαστών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

 

 

 
Πρόκειται για την πρώτη αποφοίτηση δύο (2) τάξεων που εντάσσονται στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταξύ της ΕΑΒ και της Προεδρικής Φρουράς των ΗΑΕ για παροχή εκπαίδευσης στη Συντήρηση Συστημάτων Αεροσκαφών.

 

 

 

Με την τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση δεκαεννέα (19) σπουδαστών της Προεδρικής Φρουράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

 

 

Η τελετή έγινε παρουσία του Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Ελλάδα Sultan Mohammed Majed Al Ali και άλλων υψηλόβαθμων προσκεκλημένων από τα ΗΑΕ, του Προέδρου της ΕΑΒ κ. Ζαχαρία Γκίκα, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γεώργιου Μαζαράκου και υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας.

 

 

 

Μέσω της παρεχόμενης εκπαίδευσης OJT και OJO οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το –αυθεντικά βιομηχανικό- περιβάλλον της ΕΑΒ καθώς και με τα σύγχρονα εργαστήρια και τον αντίστοιχο μοντέρνο εξοπλισμό του Εκπαιδευτικού Κέντρου της εταιρείας.

 

 

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΕΑΒ, πιστοποιημένο από τον Ευρωπαϊκό Φορέα EASA (European Aviation Safety Agency) κατά το πρότυπο Part 147 από το έτος 2008, έχει σημαντική συμβολή στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και στην Τεχνική Εκπαίδευση του Αεροπορικού Τομέα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης