Με μία φαντασμαγορική βραδυά, οι Αιγυπτιώτες της Μελβούρνης στην Αυστραλία υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά 2018 (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

Πάντοτε με την ψυχή τους κοντά στην Ελλάδα, παρότι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά της, οι Αιγυπτιώτες της Μελβούρνης στην Αυστραλία εντυπωσίασαν με το φαντασμαγορικό γλέντι με το οποίο υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά, το 2018, και μάλιστα νωρίτερα σχεδόν από κάθε άλλη μεριά του πλανήτη.

 

 

 

Το καλωσόρισμα στους 470 παρεβρισκομένους Αιγυπτιώτες αλλά και τους πολλούς φίλους τους έδωσε ο Πρόεδρος της δραστήριας Ένωσης ΕΕΑΜΑ κ. Λουκάς Ριζόπουλος, ένας Αλεξανδρινός που όπως και πολλοί άλλι συμπάροικοι, μας συγκινούν για την αγάπη τους, τη γνώση τους και το ενδιαφέρον τους για κάθε τι το ελληνικό και δη αιγυπτιώτικο.

 

 

 

Μάλιστα, είναι εκπληκτικό ότι το μεγάλο γλέντι, σε ελληνικούς ρυθμούς, αλλά και με πολλά στοιχεία αποκριάς και χαράς, πραγματοποιήθηκε στο ιδιόκτητο κτίριο της Ένωσης Αιγυπτιωτών της Μελβούρνης, που να σημειωθεί ότι μετράει πάνω από 700 μέλη!

 

 

 

Βεβαίως, δεν έλειψαν και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, που έψαλλαν με μπροστάρη το ελληνικό μουσικό 7μελές συγκρότημα «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» με τρία μπουζούκια.

 

 

 

Μόνο το τελευταίο στοιχείο θα σας δίνει να καταλάβετε το κέφι που δημιουργήθηκε…

 

 

 

Από το ΠΥΡΑΜΙΣ και τους Αιγυπτιώτες της Χώρας του Νείλου, να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για το 2018, για τους συμπαροίκους μας στην τόσο μακρινή ήπειρο της Αυστραλίας.

 

 

 

Να είναι πάντα καλά και Καλή Χρονιά!  

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης