Ακούσαμε το άλμπουμ των Αμερικανών PYRAMID με τίτλο «Rage»


Οι Pyramid είναι ένα αμερικανικό progressive metal super-project, μια συνεργασία εκλεκτών βιρτουόζων με φοβερά φωνητικά και λυρικό περιεχόμενο, οι οποίοι επιστρέφουν με το 4ο album τους μέσα σε 3 χρόνια κυκλοφορώντας το album “Rage” που είναι διαθέσιμο μέσω της Sleaszy Rider.

Με 8 τραγούδια στο ένα cd, και ένα στο δεύτερο, η νέα κυκλοφορία των Pyramid έρχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπο για την επιλογή σου να τους ακούσεις και σου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει κάποια κακοτεχνία σε όλο το μήκος και πλάτος του δίσκου. Ο Lance Sawyer, έχει διαλέξει πολύ καλούς και πολύτιμους συνεργάτες όπως ο Tim Ripper Owens (πρώην Judas Priest, ex-IcedEarth, μεταξύ άλλων), η Andry Lagiou (The Harps), ο Harry. Conklin «The Tyrant» (Jag Panzer) στα φωνητικά, ο Mike Abdow (Fates Warning) στις κιθάρες και ο Chris Quirarte (Redemption) στα ντραμς, ο Adam Bentley (Arch Echo) κιθάρες και μηχανικός μίξης, ο Joey Izzo (Arch Echo) ο κύριος στα πλήκτρα και η Perrine Missemer στο καταπληκτικό βιολί. Όλοι αυτοί λοιπόν ενώνονται και κάτω από το πέπλο του progressive metal, αλλά και του symphonic έρχονται να μπουν στα ακουστικά σου και να σου δώσουν στιγμές απόλυτης μουσικής ικανοποίησης!

Δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που θα έλεγες ότι ξεχωρίζεις. Όλοι προσφέρουν σε όλες τις πτυχές και βγάζουν μουσικές που αποτελούν αποτέλεσμα των συνολικών μουσικών οργάνων, αλλά και των φωνητικών που είτε καταπιάνονται σε ανδρικό τόνο είτε σε γυναικείο, φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους και με το παραπάνω. Δεν περίμενα βέβαια κάτι άλλο από μία μπάντα που περιέχει τόσα μεγάλα ονόματα. Ξέρουν όλοι ποιοι/ες είναι και τι μπορούν να κάνουν και ως supergroup δεν υστερούν πουθενά.

Όσον αφορά τα κομμάτια, πιστέψτε με δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάτι. Όλα βγάζουν μία ευχάριστη ροή και όλα δίνουν αυτό που θέλουν, στο ύφος που θέλουν και στον τρόπο που θέλουν, κάνοντας σε οπαδό τους αν δεν ήσουν ήδη! Είναι απλά εξαιρετική και η μουσική τους στο νέο album “Rage”, θα σε κάνει να ψαχτείς παραπάνω τόσο για το συγκρότημα, όσο και για τις προηγούμενες δουλειές τους.

Έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος στο νέο album των Pyramid με τίτλο “Rage” και αν σου αρέσει πραγματικά η καλή μουσική τότε αυτός είναι ο δίσκος σου! Απλά συγχαρητήρια!

 

https://www.facebook.com/pyramidoffical
https://www.youtube.com/user/1234thelance

Pyramid – Empty Roads – (OFFICIAL VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=euWnzRCzaE4

Pyramid – Greed – (LYRIC VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=glVu7UhGRgM

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης