ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΗΝΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ


 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

 

Σάββατο 10 και ώρα 12:00

Ελάτε να παίξουμε Τόμπολα. Όλα τα έσοδα ενισχύουν το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Θα συλλέγουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης  για το επόμενο «Γεύμα Αγάπης». Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία

 

Κυριακή 11 και ώρα 12:00

 

Παιδικό Θέατρο  «Ο Μάγκας» της Πηνελόπη Δέλτα (Θέατρο Νέος Ακάδημος)

 

Η οικογένεια Βασιωτάκη μετακομίζει από την Αθήνα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου μαζί με τον μικρό σκύλο της που ονομάζει «Μάγκα». Ο Μάγκας απολαμβάνει την αγάπη των παιδιών, αλλά θέλει να κερδίσει και τον σεβασμό των μεγάλων κάνοντας κάτι «ηρωϊκό». Θα τα καταφέρει; Το κλασσικό παιδικό λογοτεχνικό έργο της Πηνελόπης Δέλτα «Ο Μάγκας» ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Νέος Ακάδημος, με τη ζωντανή ερμηνεία επί σκηνής του Βασίλη Λέκκα, μεταφέροντας στους μικρούς θεατές την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης  και της συντροφικότητας με φόντο την Αλεξάνδρεια των παππούδων μας.

 

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 4 ετών.  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στη Γραμματεία

 

Δευτέρα 12 και ώρα 18:30

 

Παρουσίαση ημερολογίου 2024 Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – ΤΑΣΕΗ  

 

Δευτέρα 19 και ώρα 18:30

 

Εκδήλωση σε συνεργασία με την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακών Εφορειών Αλεξανδρείας & Καΐρου με θέμα: «ΟΥΜ ΚΑΛΣΟΥΜ, ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, 49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ»                                        

 

Παρασκευή 23 και ώρα 18:30

 

«Ελλάδα και ξενιτεμός (Μια διαχρονική πληγή).» Μια αφιέρωση, με λόγια καρδιάς, ποίηση, χορό, τραγούδι. Επιμέλεια Αγγελική Βλαχάκη-Δημητρίου, Φιλόλογος-Λυκειάρχης. Συμμετέχουν Πάνος Κατέρης, Σκηνοθέτης-Ηθοποιός, Ιούλιος Κέρπης, Φιλόλογος-Λογοτέχνης. 

 

 Κυριακή 25 και ώρα 10:00

 

Τακτική Γενική Συνέλευση α΄ κλήση

 

ΜΑΡΤΙΟΣ

 

Κυριακή 3 και ώρα 10:00

 

Τακτική Γενική Συνέλευση β΄ κλήση

 

Δευτέρα 4 και ώρα 18:30

 

«Αρχαία Αιγυπτιακή Μαγεία. Γνώσεις και Επιβιώσεις» Οργάνωση υλικού Ιούλιος Κέρπης, Φιλόλογος-Λογοτέχνης. Αφήγηση Αγγελική Βλαχάκη-Δημητρίου, Φιλόλογος-Λυκειάρχης, Πάνος Κατέρης, Σκηνοθέτης-Ηθοποιός Ιούλιος Κέρπης. Προβάλονται διαφάνειες και βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα σε τεχνική επιμέλεια Τάκη Σφακιανόπουλου. Συμμετέχει η Χορωδία του Συνδέσμου υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Γιάννη Λαζαρίδη.

 

Σάββατο 9 και ώρα 21:00

 

Αποκριάτικος χορός

 

Κυριακή 10 και ώρα 17:30

 

Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ Μουσική, παιχνίδια, σερπαντίνες, χορός και πολλές  εκπλήξεις ! Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά θα απολαύσουν ένα μοναδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα που θα τους μείνει αξέχαστο ! προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις σας από τη Γραμματεία

 

Δευτέρα 11 και ώρα 18:30

 

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Ο Σύνδεσμος μας θα τιμήσει την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για την προσφορά της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

 

Σάββατο 16 και ώρα 12:00

 

Εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων για την ημέρα της Γυναίκας. Μουσική Επιμέλεια Τάκης  Σφακιανόπουλος.                                       

 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου στη Γραμματεία.

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης