Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων: Γεύμα Αγάπης


Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου  Αιγυπτιωτών Ελλήνων διοργάνωσε «Γεύμα Αγάπης» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, που τους στηρίζει όχι μόνο οικονομικά με μηνιαία επιδόματα αλλά και με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Το Γεύμα ήταν προσφορά της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακών Εφοριών Αλεξανδρείας και Καΐρου εις μνήμη του Κώστα Πολίτη.  Αγαπητός όχι μόνο από τους προσκόπους άλλα και από όλους μας. Μας έλειψε η φωνή του και το αγαπημένο του σαξόφωνο.

 

Στο φιλόξενο εντευκτήριο του Συνδέσμου συγκεντρώθηκαν οι συνάνθρωποί μας και απόλαυσαν τα εδέσματα που επιμελήθηκε ο Ρέντα με την ομάδα του. Η ώρα πέρασε γρήγορα και ωραία, συζήτησαν, γέλασαν και τραγουδήσαν. Το θέλουν και το χρειάζονται αυτό οι φίλοι μας. Τους λείπει η παρέα και προπάντων ένα τέτοιο γεύμα. Ο αγαπητός μας Reda προσφέρει πλουσιοπάροχα γεύματα και τον ευχαριστούμε θερμά καθώς και τους συνεργάτες του.

 

 

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ένωση Παλαιών Προσκόπων και τον Αρχηγό τους Χρ. Ευαγγέλου, την Υπαρχηγό Μ. Φιλιππάτου, τον Υπαρχηγό Τ. Σφακιανόπουλο και όλους τους υπόλοιπους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του γεύματος.

Οι φίλοι μας έφυγαν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου τους μοίρασε σακούλες με τρόφιμα.

Το Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο είναι βασικό στοιχείο της κουλτούρας των Αιγυπτιωτών και απαραίτητη προϋπόθεση για τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Ευχόμαστε Υγεία στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας που απλόχερα βοηθούν και κοπιάζουν για τον Σύνδεσμό μας.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης