ΣΑΕ: ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


 

Η Αποκριά – η Βασίλισσα των πάρτυ – έφτασε και για άλλη μια χρονιά η Επιτροπή Νέας Γενιάς οργάνωσε Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων για τους μικρούς μας φίλους. 

 

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το εντευκτήριό μας «πλημμύρισε» με λιλιπούτειους μασκαράδες. Περάσαμε τέλεια και έμεινε αξέχαστο σε όλους!

 

Κέφι, χορός, τραγούδι, παιχνίδι και ατέλειωτη καρναβαλική διάθεση. Επικράτησε το αδιαχώρητο, με πριγκίπισσες, σούπερ ήρωες, μονομάχους, αεροσυνοδοί, ιππότες, πεταλουδίτσες, πασχαλίτσες, ζωάκια και ότι άλλο αστείο, φανταστικό και παραμυθένιο περνάει από το μυαλό σας. 

 

 

 

Τα παιδιά ξεφάντωσαν χορεύοντας σε αποκριάτικους ρυθμούς και έπαιξαν πληθώρα παιχνιδιών υπό την καθοδήγηση της αγαπητής μας Αγγελικής. Τραγούδησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και τα παιδικά χαμόγελα φώτισαν τον Σύνδεσμό μας. Οι χαρούμενες φωνούλες τους μας ξεσήκωσαν όλους! Οι αποκριές είναι από τις αγαπημένες γιορτές των παιδιών και οι μικροί μας φίλοι με το κέφι και τη ζωντάνια τους μας παρέσυραν όλους. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων! Οι γονείς πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα και τα παιδιά είχαν ένα πραγματικό αποκριάτικο ξεφάντωμα.

 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και για την υποστήριξη τους σε όλες τις δράσεις μας . Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα DiscoBall που κράτησε συντροφιά στους μικρούς μασκαράδες.

 

Και του Χρόνου!

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης