Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων: παιδικό  αποκριάτικο πάρτι


 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 το εντευκτήριο του Συνδέσμου μας «πλημμύρισε» με λιλιπούτειους  μασκαράδες. Η Επιτροπή Νέας Γενιάς και Ενημέρωσης οργάνωσε για άλλη μια χρονιά το Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους.

 

 

 

 

Βασίλισσες, ιππότες, μάγισσες, πειρατές, πιλότοι, αστροναύτες, αστυνόμοι, Wednesday Addams , Batman, Super Girl, πεταλουδίτσες και ότι άλλο αστείο, φανταστικό και παραμυθένιο περνάει από το μυαλό σας, γέμισαν την αίθουσα. Τα παιδιά ξεφάντωσαν χορεύοντας σε αποκριάτικους ρυθμούς και έπαιξαν πληθώρα παιχνιδιών υπό την καθοδήγηση της αγαπητής μας Αγγελικής. Τραγούδησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και τα παιδικά χαμόγελα φώτισαν τον Σύνδεσμό μας.

 

 

 

 

Οι χαρούμενες φωνούλες τους μας ξεσήκωσαν όλους! Οι αποκριές είναι από τις αγαπημένες γιορτές των παιδιών και οι μικροί μας φίλοι με το κέφι και τη ζωντάνια τους μας παρέσυραν όλους. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας.

 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μικρούς και μεγάλους. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα Discoball που κράτησε συντροφιά στους μασκαράδες.

 

Και του Χρόνου!

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης