ΣΑΕ: παρουσίαση του φετινού ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ


 

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 με τεράστια επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας απολαύσαμε την παρουσίαση του φετινού ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ. 

 

Ο συνέφορος της επιτροπής Πολιτιστικών Πάνος Κατέρης μας καλωσόρισε και παρουσίασε τον Πρόεδρο του ΤΑΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, τον Γ.Γ. Κώστα Βενετσάνο και τον Μάκη Δελαπόρτα.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος και φίλος του Συνδέσμου, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το έργο αυτού του δραστήριου και αλληλέγγυου Ταμείου, Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) το οποίο ξεπερνάει τα στενά όρια της συναδελφικής αλληλεγγύης βοηθώντας τον κάθε εν ανάγκη συνάνθρωπο ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος και έδωσε έμφαση στην ανιδιοτελή αγάπη που το Ταμείο επιδεικνύει.

 

Το παρόν έδωσαν πολλοί ηθοποιοί και τραγουδιστές, σύγχρονοι αλλά και κάποιοι που έζησαν το θέμα του Ημερολογίου, την χρυσή δεκαετία του 1960. Τον λόγο έλαβε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος επιμελήθηκε και παρουσίασε το Ημερολόγιο αναφέροντας πως η συγκεκριμένη δεκαετία γέννησε μικρά θαύματα για όλη την ανθρωπότητα αλλά κυρίως στην τέχνη και τον πολιτισμό.

 

Αφού είχαμε την χαρά να δούμε οπτικοακουστικό υλικό δημιουργίας του ιδίου, προχωρήσαμε στις ερμηνείες αγαπημένων και αξέχαστων τραγουδιών της δεκαετίας συνοδεύοντας τους καλλιτέχνες μ’ ενθουσιασμό. Ερμηνεύτηκε ένα τραγούδι για κάθε μήνα του έτους από τους παρακάτω καλλιτέχνες με σειρά παρουσίασης:

 

Νικόλας Καραγκιαούρης, Ελένη Καρακάση, Χρήστος Κάλοου, Μπέσυ Αργυράκη, Παναγιώτης Πετράκης, Νάντια Καραγιάννη, Κώστας Βενετσάνος και ο Μάκης Δελαπόρτας.

 

 

 

Τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι καλλιτέχνες σηκώθηκαν στην σκηνή ερμηνεύοντας το «Κάντε υπομονή».

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου σε ανάμνηση της εξαιρετικής βραδιάς και ευχαριστώντας τον Μάκη Δελαπόρτα του αφιέρωσε το βιβλίο του Νίκου Νικηταρίδη, Αιγυπτιώτες και κινηματογράφος.

 

Φωτογραφίες: Στέλιος Κυρίτσης

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης