ΣΑΕ: ΤΟΜΠΟΛΑ


 

Παίξαμε, φωνάξαμε Τόμπολα και Τσικουίνα, περάσαμε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές και κυρίως στηρίξαμε την φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.    

 

Το ραντεβού για το αγαπημένο παιχνίδι της «παραδοσιακής» Τόμπολας είχε δοθεί για το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 και τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων φάνηκαν για ακόμα μία φορά συνεπείς σε αυτό, καθώς το φιλόξενο εντευκτήριό μας γέμισε.

 

 

 

 

Το κάλεσμα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και της Επιτροπής Γυναικείας Συντροφιάς εισακούστηκε, ενώ στην παρέα μας προστέθηκαν και νέα μέλη που απήλαυσαν το παιχνίδι της Τόμπολας. Φυσικά, ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν φιλανθρωπικός, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας. Επίσης, δεν ήταν λίγοι όσοι δεν αρκέστηκαν μόνο στην συμμετοχή, καθώς προχώρησαν σε δωρεές, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων για να προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.

 

Το πάντα φιλόξενο εντευκτήριό μας πλημμύρισε από μέλη και φίλους του Συνδέσμου που μαζί τους έφεραν την καλή διάθεση και το κέφι τους συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης. Μετά το αρχικό καλωσόρισμα, ο Δημήτρης Δημητρίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέλαβε τα γνώριμα για εκείνον καθήκοντα του «Τομπολιέρη». Αυτή την φορά, όμως, είχε και την πολύτιμη βοήθεια του μικρού Αποστόλη Πολίμου. Ενός άριστου γνώστη της τόμπολας που κάθε φορά η παρουσία του στην εκδήλωση μάς γεμίζει χαμόγελα και αισιοδοξία.

 

 

 

 

Τα δώρα για τους νικητές και νικήτριες ήταν πολλά και πλούσια, το κλίμα οικογενειακό και μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού η διασκέδαση συνεχίστηκε, καθώς απολαύσαμε τα γευστικά εδέσματα του Ρέντα και των συνεργατών του.

 

Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση στηρίζοντας συγχρόνως το ταμείο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και τα μέλη μας που προσέφεραν δώρα για τους νικητές και τις νικήτριες.

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης