Σε ηλεκτρονική μορφή επανεκδόθηκε ο «ΚΑΔΜΟΣ», το ιστορικό περιοδικό των Αποφοίτων της Μεγάλης του Γένους Αμπετείου Σχολής


 

Επανεκυκλοφόρησε το ιστορικό περιοδικό των Αποφοίτων της Μεγάλης του Γένους Αμπετείου Σχολής, πλέον σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Με θέματα αγαπημένα αλλά και νέες συνεργασίες, μία νέα προοπτική και ένα γενικότερο νέο ξεκίνημα για τη διατήρηση της ιστορίας του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού.

 

«Με την επανέκδοση του Κάδμου από τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής συνεχίζεται  η ανάπτυξη και η ανάδειξη  των αποφοίτων της Αμπετείου, φροντίζοντας συγχρόνως για την ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου και για την τρέχουσα ενημέρωση. Πέρα από προπαγανδισμούς και εμπορικούς σκοπούς το αξιοπρόσεκτο περιοδικό μας, αποσκοπεί στο να απαθανατίσουμε κατά το δυνατό, ανθρώπινα βιώματα που περικλείουν και  την δράση  των αποφοίτων οι οποίοι  έχουν φτάσει στο σημείο να κατέχουν διεθνώς αξιοζήλευτες θέσεις», τονίζει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής κ. Νικόλας Βαδής.

 

Και καταλήγοντας, ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού κ. Βαδής επισημαίνει ότι «σε γενικές γραμμές η επανέκδοση του περιοδικού μας,  αγκαλιάζοντας όλες τις εν γένει εκδηλώσεις που μας αφορούν από την Αθήνα ως το Κάιρο και ακούοντας όλες τις φωνές, ανοίγει έναν πλατύ δρόμο που περνάει από διάφορες εποχές και φθάνει ως εκεί που μας αγγίζει το βαθύτερο νόημα που έχει η ζωή. 

Θέλουμε και μπορούμε να πιστεύουμε ότι οι στόχοι του Κάδμου για κάθε μέλος και κυρίως τον νέο, κάνουν τον κόσμο πιο ωραίο, σε μια ανθρώπινη πορεία που γίνεται ιστορία». 

 

Από την πλευρά του, ο αρχισυντάκτης κ. Τάκης Σφακιανόπουλος ευελπιστεί ότι «η νέα έκδοση του ΚΑΔΜΟΥ  θα αποτελέσει και το μέσο σύνδεσής μας,  σε μια εποχή που τόσο χρειαζόμαστε την επικοινωνία με όσα καλά μας συνδέουν από το παρελθόν αλλά και με ότι  χρήσιμο συμβαίνει γύρω μας σήμερα.

Η Συντακτική Επιτροπή από την πλευρά της και οι συνεργάτες του ΚΑΔΜΟΥ, θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε κάθε τεύχος να γίνεται ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά, δώστε κι εσείς ένα χεράκι!

Περιμένοντας την συμβολή σας, σας στέλνουμε θερμό χαιρετισμό και τις καλύτερες ευχές μας για την καινούργια χρονιά!»

 

Στο πρώτο αυτό τεύχος της νέας ηλεκτρονικής εποχής του «ΚΑΔΜΟΥ», που σχεδίασε ο Αντώνης Πατρινός, συνεργάστηκαν οι:

 

Μαρία Αδαμαντίδου, Γιώργος Δόκιος, Δημήτρης Καλανδράνης, Δημήτρης Καφετζής, Πέρσα Κουμούτση, Αχιλλέας Λαζαρίδης, Πλάτων Μπαγάνης, Λάμπρος Μπενοβίας,  Λάκης Πεζάς και Καίτη Μπαραμίλη.

 

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης