Από τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Τέρενς Κουΐκ, έγινε θερμά δεκτός ο Αντώνης Καζαμίας, σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου Σινά Δαμιανού


 

 

 

 

Μία συνάντηση που δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον του Υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουΐκ, για όλους πραγματικά τους Αποδήμους, είναι αυτή που πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο γραφείο του, στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, με τον Σύμβουλο του Αρχιεπισκόπου Σινά, τον Καϊρινό επιχειρηματία κ. Αντώνη Καζαμία.

 

 

«Σήμερα ήλθε στο γραφείο μου το μέλος της παροικίας μας στο Κάιρο, ο κ. Αντώνης Καζαμίας, σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου Σινά. Μιλήσαμε κυρίως για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης που έχω καταγράψει σε δύο ντοκυμαντέρ. Με χαρά άκουσα ότι άνοιξε για τουριστικές πτήσεις  το αεροδρόμιο Σινά», έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας επί των θεμάτων του Αποδήμου Ελληνισμού.

 

 

Μία συνάντηση που δείχνει το ανοικτό πνεύμα που διακρίνει τον Υφυπουργό, που έχει αντίστοιχα ανοικτές και τις πόρτες του, σε όλους πραγματικά τους Αποδήμους, προσπαθώντας να πετύχει λύσεις σε όποια ζητήματα απασχολούν τον Ελληνισμό όπου γης.

 

 

Και από την άλλη πλευρά, με την παρουσία του, ο Σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού, ο κ. Αντώνης Καζαμίας, έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πόσο κοντά βρίσκεται και η Εκκλησία μας, και εν προκειμένω το θεοβάδιστο Μοναστήρι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, καθώς βεβαίως και όλη η Περιφέρεια του Νοτίου Σινά, με τον Κυβερνήτη Στρατηγό Χάλιντ Φούντα να αποτελεί έναν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές και φίλους της Ελλάδας και του ελληνορθόδοξου μοναστηριού του Σινά.

 

 

Να σημειωθεί ότι ο ΥΦΥΠΕΞ κ. Κουΐκ είχε συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό στην Αθήνα, στο ΥΠΕΞ, στις 9 Οκτωβρίου.

 

 

Οι σχέσεις της Ιεράς Μονής Σινά και των αρμόδιων ελληνικών αρχών γίνονται όλο και πιο στενές, προς δόξαν του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.   

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης