Ακούσαμε το άλμπουμ των SPEKTRVM με τίτλο «Blood For Heaven»


Οι Spektrvm κυκλοφόρησαν τον περασμένο Αύγουστο το ντεμπούτο τους album με τίτλο “Blood For Heaven”. Ένα album που έρχεται από την Sliptrick Records για το συγκρότημα από το Πέραμα και ήρθε να ματώσει τα ακουστικά σου με τις ιδιαιτερότητες του.

Με 9 τραγούδια στο δυναμικό του και με αρκετά από αυτά να ξεχωρίζουν και να θες να τα ακούσεις ξανά και ξανά (μην χάσεις τα Blood For Heaven, War Of Chameleon, Leviathan, Trying To Breathe, Green God και Rotten World), το ντεμπούτο album έρχεται για να μείνει και να βάλει τους Spektrvm στον χάρτη της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο! Με αξιοζήλευτες ενορχηστρώσεις που στηρίζονται κατά πολύ στις κιθάρες και με λίγη αύρα από τα καλά και ψαγμένα συγκροτήματα του Hollywood, καταφέρνουν να σε πιάσουν από τον λαιμό και να σε χτυπήσουν ανελέητα στον κόσμο τους που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα εκεί έξω!

Πιστέψτε με, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μπάντες που έχουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και από μπάντες του εξωτερικού που έχουν κυκλοφορήσει αρκετά album στο δισκογραφικό τους ταξίδι. Έχουν αυτό το άστρο που λέμε και φαίνεται ότι θα πάνε ψηλά αν το κυνηγήσουν. Ξεχωρίζουν κατά πολύ από το πρώτο τους κιόλας album και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και ειδικά στις μέρες μας που τα συγκροτήματα πάνε και έρχονται!

Και η αλήθεια ότι αυτό το καταφέρνουν γιατί δεν πατάνε μόνο σε ένα σημείο. Ναι μεν, καταφέρνουν να παρουσιάσουν τον χαρακτήρα τους και κάποιες από τις επιρροές τους, αλλά στο “Blood For Heaven” δεν κάνει σαματά μόνο το modern heavy metal που ίσως θέλουν να υποστηρίξουν κάποιοι. Ακούγοντας το δίσκο, θα βρεις τραγούδια που από τη μία κάνουν ηχηρό γδούπο, αλλά από την άλλη φέρνουν κάτι το ατμοσφαιρικό, κάτι το σκοτεινό και αυτό ταιριάζει απόλυτα τόσο στο γενικό ύφος της μπάντας, όσο και στο εξώφυλλο αλλά και στο γύρω γύρω που έχουν χτίσει με τα artwork τους. Έτσι, ένας πολύ-επίπεδος μουσικός κόσμος ξετυλίγεται και progressive, folk, nu, thrash και doom metal πινελιές ξεπετάγονται ανά στιγμές του δίσκου, δίνοντας στον ακροατή να καταλάβει ότι οι ιδέες τους είναι ατελείωτες και η δημιουργικότητα, η μουσική ωρίμανση και η επιθυμία της εξέλιξης περιμένει στη γωνία.

Προτείνω λοιπόν να το πάρετε το συγκεκριμένο album, γιατί το “Blood For Heaven” των Spektrvm για ντεμπούτο album, είναι παραπάνω από καλό! Αγαπήστε το όπως το αγαπήσαμε και εμείς και κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά, γιατί οι Spektrvm έρχονται για τα καλά!

 

https://linktr.ee/spektrvm 

LEVIATHAN – VIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=sZqbNGpzElQ 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης