Στα Αραβικά Εμιράτα στοχεύει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


 

 

 

 

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο άνοιγμα της τουριστικής αγοράς από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και για το λόγο αυτό, την επόμενη χρονιά έχει συμπεριλάβει τη συμμετοχή της στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί εκεί, στο πλαίσιο κατάρτισης της λίστας των δράσεών της για το 2019.

 

 

Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο στο εμιράτο του Ντουμπάι και αποτελεί, τα τελευταία 25 χρόνια στον Αραβικό κόσμο μία διεθνούς κύρους κορυφαία διοργάνωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, προσελκύοντας περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ εκτιμάται ότι οδηγεί στη σύναψη συμφωνιών που υπερβαίνουν τα 2,5 δισ. Δολάρια.

 

 

Στη διοργάνωση με τον τίτλο Arabian Travel Market που διεξάγεται στο διεθνές συνεδριακό κέντρο του Ντουμπάι, παίρνει τα τελευταία χρόνια μέρος και ο ΕΟΤ μέσω του οποίου έχουν συμμετοχή  και αρκετές περιφέρειες της χώρας ως συνεκθέτες.

 

 

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια θα πάρει μέρος και στο workshop που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το Αμπού Ντάμπι με τον τίτλο Greek Tourism Workshop.

 

 

Παράλληλα, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει την ερχόμενη χρονιά και στα workshop τουρισμού  που θα γίνουν στο Αμμάν της Ιορδανίας όσο και στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, προσδοκώντας να ανοίξει τις αγορές και από εκείνες τις χώρες.

 

 

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης