Όλη την αιγυπτιώτικη ομογένεια ευχαριστεί ο Φώτης Φωτίου από την Κυπριακή Πρεσβεία στην Αίγυπτο, καθώς επιστρέφει στη Λευκωσία


Ένας ακόμη διπλωμάτης που έχει πραγματικά κερδίσει την αγάπη όλης της παροικίας στη Χώρα του Νείλου, ο Φώτης Φωτίου, ολοκληρώνει την αποστολή του στο Κάιρο και επιστρέφει στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στην Λευκωσία.

 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο αξιαγάπητος και προσήνης σε όλους, διπλωματικός υπάλληλος της Κυπριακής Πρεσβείας, που παρέμεινε πάντοτε στο πλευρό της παροικίας, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους – και ήταν πολλοί αυτοί – που τόν στήριξαν στο έργο του, και κατά την περίοδο αυτή των τεσσάρων περίπου ετών παραμονής του στο Κάιρο, αλλά και παλαιότερα όπου είχε και πάλι υπηρετήσει (δύο μάλιστα φορές) στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

 

Σε μήνυμά του, ο ίδιος αναφέρει:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ομογενείς στην Αίγυπτο, Κυπρίους και Έλληνες, για την αγάπη που μού έχουν δείξει και την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς και όλες τις εκδηλώσεις.

 

Δεν μού δίδεται ο χρόνος να δω τον κάθε ένα ξεχωριστά, και ας με συγχωρέσουν όλοι  γι” αυτό.

 

Στην Πρεσβεία της Κύπρου στο Κάιρο είναι η τρίτη θητεία μου. Αυτό δεν είναι τυχαίο! Αγάπησα τον κόσμο εδώ και εκείνος μέ αγάπησε!

 

Με όλους, φίλος και συνεργάτης. Η πόρτα μου πάντοτε ανοικτή για όλους. Από το 1992 που ήρθα πρώτη φορά, μπήκε στην καρδιά μου.

 

Αναχωρώ για την πατρίδα Κύπρο, αλλά η σκέψη και η καρδιά μου θα είναι πάντοτε μαζί σας.

 

Ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟ λοιπόν σε όλους!

 

Εύχομαι υγεία και ευτυχία στον κάθε ένα από εσάς.

 

Και να ξέρετε ότι πάντοτε, και στην Κύπρο, η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοικτή και όλοι είστε ευπρόσδεκτοι. Θα μαθαίνω τα νέα σας και θα είμαι πάντοτε κοντά σας.

 

Με όλη μου την αγάπη και εκτίμηση σε όλους

 

Φώτης  Φωτίου

Πρεσβεία Κύπρου

Κάιρο»

 

 

ΣΗΜ. ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Ιδιαίτερα αγαπητέ κε Φώτη Φωτίου, σε ευχαριστούμε και εμείς από καρδιάς για ό,τι προσέφερες στην παροικία στην Αίγυπτο και πραγματικά ευχόμαστε να συνεχιστεί το σημαντικό έργο σου από όποιο πόστο και να σού εμπιστευθεί το Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης