Στις 19 Ιανουαρίου, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου κόβει την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα για το 2020


 

 

 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου θα κόψει την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα για το νέο έτος 2020, υποδεχόμενο όλες τις αρχές, τα μέλη του, την παροικία, και όλους τους Έλληνες και Κυπρίους που ζούνε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, τηρώντας το έθιμο να ξεκινάει η χρονιά με την ευλογία του Αη Βασίλη για το καλό του νέου χρόνου.

 

 

Το επίσημο δελτίο τύπου που το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου απέστειλε σε όλα τα παροικιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Κάιρο, αναφέρει συγκεκριμένα:

 

 

«Μέσα στην παραδοσιακή γιορτινή του ατμόσφαιρα, που συναγωνίζεται και μεγάλους χώρους του Καΐρου, την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και τους γνήσιους ελληνικούς μεζέδες, κορυφώνεται αυτές τις ημέρες στο Ελληνικό Κέντρο Καΐρου, το «Σπίτι των Ελλήνων στο Κάιρο», η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

 

Το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου θα είναι ανοικτό για να υποδεχτεί τα μέλη του και τους φίλους του όλες τις Άγιες Ημέρες, τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

Μάλιστα, θέλοντας να προσδώσει μία ακόμη μεγαλύτερη εορταστική ατμόσφαιρα, και μετά από αίτημα πολλών μελών του, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου αποφάσισε να χαρίσει μία μεγάλη εορταστική βραδιά στα μέλη του και στους φίλους του, με το κόψιμο της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

 

 

Στη μεγάλη αυτή εορταστική βραδιά για όλη την παροικία, θα ευχηθούμε για την καλή χρονιά για να ξεκινήσουμε αισιόδοξα το 2020, με μία μεγάλη δεξίωση που θα ακολουθήσει για όλα τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού Σωματείου.

 

 

Βεβαίως, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου θα δώσει το δυναμικό «παρών» και σε όλες τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις που επίσης θα πραγματοποιηθούν από αδελφά σωματεία, ξεχωριστά ή συλλογικά, φιλοξενώντας και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, στις 31 Ιανουαρίου.

 

 

Το «Σπίτι των Ελλήνων» στο Κάιρο εύχεται Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα σε όλη την παροικία και Ευτυχισμένο το νέον έτος 2020, για την παροικία μας, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο.

 

 

Χρόνια πολλά!

Ο Γ. Γραμματέας                  Ο Πρόεδρος

Α. Διαμαντίδης                      Ν. Βαδής»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης