Στις 26 Μαΐου, η Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου – Εάν βεβαίως δεν υπάρξει πάλι ο «δαίμων του τυπογραφείου» στο «ΝΕΟ ΦΩΣ»…


 

 

 

 

Την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα (σε πρώτη κλήση), θα πραγματοποιηθεί τελικά η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, όπως αποφάσισε η Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΚΚ, στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 3 Απριλίου.

 

 

Αυτό ανακοίνωσε η παροικιακή εφημερίδα της ΕΚΚ, «ΝΕΟ ΦΩΣ», στην πρώτη σελίδα της, στην έκδοση της Δευτέρας του Πάσχα 29 Απριλίου, παραθέτοντας όλο το πρακτικό της απόφασης, τόσο στην ελληνική όσο και στην αραβική, στην 4η σελίδα του ομογενειακού φύλλου της.

 

 

Την είδηση, τη δημοσιεύουμε και εμείς με κάθε επιφύλαξη, καθώς και πριν από λίγες ημέρες, στο φύλλο του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» με ημερομηνία 7 Απριλίου, είχε δημοσιευτεί η ανακοίνωση της ΕΚΚ για τη διεξαγωγή της Συνέλευσης για τις 19 Μαΐου. Για να ακολουθήσει, όμως, αμέσως μετά (σε δυο-τρεις ώρες από την ηλεκτρονική και μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων διανομή της εφημερίδας «ΝΕΟ ΦΩΣ») στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΚ, η διαδικτυακή διάψευση της ημερομηνίας αυτής, λόγω ενός «δαίμονα του τυπογραφείου» που κατάφερε να παρεισφρύσει ένα προσχέδιο της εν λόγω (μεθύστερα ακυρωθείσας) είδησης στη 2η σελίδα του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ».

 

 

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά, και λόγω των Άγιων Ημερών, οι «δαίμονες» αυτοί έχουν απομακρυνθεί και περάσει στο… σκότος!…

 

 

(ΣΣ. Πάντως, για να κρατάμε και μικρά καλάθια, η είδηση, όπως και τότε, έτσι και τώρα, μόνο στο φύλλο του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ» έχει φιλοξενηθεί. Ακόμη, δεν έχει υπάρχει επίσημη αναγγελία ή διάψευση ή οτιδήποτε άλλο σχετικό από την ιστοσελίδα της ΕΚΚ !!… Μέχρι να δημοσιευτεί λοιπόν και στην ιστοσελίδα της ΕΚΚ, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει…)  

 

 

Εν κατακλείδι, από το ΠΥΡΑΜΙΣ, να ευχηθούμε από καρδιάς, καλή επιτυχία στις εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

  

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Μαΐου 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης