Στις 27 Νοεμβρίου αποφάσισε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου να πραγματοποιήσει την προσεχή ετήσια τακτική Γενική της Συνέλευση


 

 

 

Αποφάσεις για την διεξαγωγή της προσεχούς ετήσιας Γενικής της Συνέλευσης, πήρε στην τελευταία της συνεδρίαση η Διαχειριστική Επιτροπή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που συνεδρίασε στα Γραφεία της ΕΚΚ, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Καβαλή.

 

 

 

 

Έτσι, με δεδομένο το γεγονός ότι στις 7 Ιουλίου του περασμένου έτους 2015 έληξε η προθεσμία αιτήσεων τακτικών μελών της ΕΚΚ για τη συμμετοχή τους σε Εφορείες (απαραίτητη για όλους τους υποψηφίους, σύμφωνα με το πρόσφατα ψηφισθέν από την Ολομέλεια καταστατικό της ΕΚΚ), και με δεδομένο ότι οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος είναι μήνες όπου η ΕΚΚ λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς (όπως και όλη η παροικία), το άνοιγμα των υποψηφιοτήτων για τη λίστα των υποψηφίων για τις έντεκα (11) θέσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου και η διορία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

Με τον τρόπο αυτό, θα μπορούν όλοι οι συμμετέχοντες στις Εφορείες να μπορούν απρόσκοπτα να υποβάλλουν υποψηφιότητα, εάν πληρούν όλα τα κριτήρια που επιβάλλει το καταστατικό της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Κατά συνέπεια, και σύμφωνα με τους χρονικούς περιορισμούς που ισχύουν σε αυτές τις περιπτώσεις για τα Σωματεία, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, ο οικονομικός απολογισμός για το διαχειριστικό έτος 2015 αλλά και οι εκλογές για τις έντεκα (11) θέσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.

 

 

 

 

Αναλυτική ανακοίνωση θα παρουσιαστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης