Ανδρέας Μαυρομάτης: «Θα είναι χαρά μου να έρθουν στην κοπή της πίτας της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, στις 29/1, όλοι οι Κύπριοι, μικροί και μεγάλοι»


Κάλεσμα προς όλους τους Κυπρίους που ζουν στην Αίγυπτο, να δώσουν το δυναμικό τους παρών στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, για το νέο έτος 2016, κάνει ο Πρόεδρος του ιστορικού Σωματείου κ. Ανδρέας Μαυρομάτης, με δήλωσή του στο «ΠΥΡΑΜΙΣ».

 

 

 

Όπως μάς ενημερώνουν σχετικά, «η κοπή της Βασιλόπιτας της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου αποφασίστηκε για την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στην Ένωση Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής».

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρομάτης τόνισε στο κάλεσμά του αυτό προς όλους τους Κυπρίους Αιγυπτιώτες και προς όλη την παροικία:

 

 

 

 «Στην εκδήλωση αυτή της κοπής της Βασιλόπιτας, χαρά μου και χαρά όλης της Επιτροπής θα είναι να παρευρεθούν οι Έλληνες Πάροικοι και ειδικά οι Κύπριοι νέοι και μεγάλοι που υπάρχουν στην παροικία μας, και είναι αρκετοί.

 

Ξέρω ότι όλοι μας δεν έχουμε εύκολο ελεύθερο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε.

 

Ελάτε λοιπόν να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για εμάς τους Έλληνες που ζούμε εδώ, για την Κύπρο, την Αίγυπτο, για την καθημερινή μας ζωή. Σάς περιμένουμε.

 

Ευχαριστώ όσους μάς ευχήθηκαν και εύχομαι σε όλους να περάσετε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.»

 

 

 

Όπως λοιπόν πολύ εύστοχα τονίζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου κ. Ανδρέας Μαυρομάτης, η εκδήλωση αυτή θα μπορεί να αποτελέσει μία πολύ όμορφη ευκαιρία για να βρεθούν κοντά οι Κύπριοι συμπάροικοί μας μαζί με την παροικία, σε μία εποχή μάλιστα, που γίνονται σημαντικές προσπάθειες καταγραφής Κυπρίων που ζουν στο Κάιρο αλλά δεν τούς έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία να συμμετάσχουν στα κοινά της Αδελφότητας.

 

 

 

Το «ΠΥΡΑΜΙΣ» θα στηρίξει ανεπιφύλακτα αυτήν την προσπάθεια, ιδιαίτερα τώρα που η συμμαχία μεταξύ των τριών μας πατρίδων, Ελλάδος-Αιγύπτου-Κύπρου αποτελεί μία παγκόσμια πραγματικότητα, ένα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες γειτονιές του κόσμου, που τιμά τους τρεις λαούς μας. Μία συμμαχία που αποτελεί πλέον «μία γροθιά» και ευαγγελίζεται μία νέα ελπιδοφόρα εποχή και για την Κυπριακή Αδελφότητα Καΐρου και για την παροικία μας γενικότερα.

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης