Στο Άμπου Ντάμπι ο Κύπριος ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης, για το Φόρουμ για θέματα ειρήνης και ασφάλειας


 

 

 

 

Στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μετέβη ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, στις 15 Νοεμβρίου, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του ομολόγου του, Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, για να συμμετάσχει στο ετήσιο Φόρουμ Sir Bani Yas, το οποίο είχε ως αντικείμενο θέματα που άπτονται της ειρήνης και της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή και τον Κόλπο.

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών από τη Λευκωσία, στις εργασίες του Φόρουμ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, εν ενεργεία και διατελέσαντες Πρωθυπουργοί, Υπουργοί Εξωτερικών και λοιποί πολιτειακοί αξιωματούχοι από διάφορες χώρες, καθώς και εμπειρογνώμονες σε θέματα διεθνών σχέσεων και πολιτικής για συζήτηση θεμάτων επικαιρότητας σε σχέση με τη Μέση Ανατολή και τον Κόλπο.

 

 

Όπως αναφέρεται, στο περιθώριο των εργασιών του Φόρουμ, ο κ. Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τον Εμιρατινό ομόλογό του, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου-ΗΑΕ, καθώς επίσης περιφερειακά θέματα.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης