Στο τέλος της οδηγείται η δικαστική περιπέτεια της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, με τον Πρόεδρο, Χρήστο Καβαλή, να αποδεικνύεται αθώος


Τελικά, φτάνουμε κοντά στην ανακοίνωση της απόφασης για την πρόσφατη μεγάλη δίκη που πέρασε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, στο πρόσωπο του Προέδρου της κ. Χρήστου Καβαλή, μία απόφαση που θα χαροποιήσει τους φίλους του και θα δυσαρεστήσει τους αντίθετούς του.

 

 

Έτσι, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, ο κ. Καβαλής, έχοντας περάσει τον δικό του Γολγοθά (ως μη ώφειλε), έχοντας ταλαιπωρηθεί σε μία πολύμηνη δικαστική διαδικασία, βγαίνει απόλυτα δικαιωμένος, με τις αιγυπτιακές αρχές να διατρανώνουν την αλήθεια και να τόν απαλάσσουν από κάθε κατηγορία.

 

 

Το θέμα είχε προκαλέσει τριγμούς στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, που αναγκάστηκε για μία υπόθεση που δεν ήταν ουσιαστικά εκείνη υπεύθυνη για το πέσιμο ενός τοίκου μίας πολυκατοικίας, από τη μη σωστή υποστήριξη των θεμελίων της από τον μηχανικό του διπλανού ανεγειρόμενου κτίσματος, γεγονός είχε σαν συνέπεια να σκοτωθεί ένας άνθρωπος, για τον οποίον όμως αποζημιώθηκε η οικογένειά του, ενώ τρία διαμερίσματα είχαν καταστραφεί. Αυτή η τελευταία εξέλιξη (της φθοράς των τριών διαμερισμάτων) ήταν που είχε δώσει την αφορμή για την επιβολή ποινής η οποία όμως επανεξετάστηκε και μπορούμε να γνωρίζουμε ότι πλέον δεν θα εκτελεστεί και τυπικά θα αναιρεθεί και από το Ακυρωτικό Δικαστήριο.  

 

 

Έτσι, ούτε και το ποινικό μητρώο του κ. Καβαλή θα επηρεαστεί, γεγονός επίσης ιδιαίτερα σημαντικό και για τον ίδιο, είτε προσωπικά είτε με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

Ήδη, ο Χρήστος Καβαλής έχει αρχίσει να δέχεται βροχή τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από τους φίλους του, για μία υπόθεση που τελικά βγαίνει νικητής όχι μόνον ο ίδιος αλλά όλη η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

 

Ο ίδιος ο Πρόεδρος ανακοίνωσε μάλιστα τα εξής:

 

«Σάς ενημερώνω ότι σήμερα (9 Ιουλίου 2014) έλαβε στο χέρι μου έγγραφο από τον Γενικό Εισαγγελέα κεντρικού Καΐρου, με την παύση εκτέλεσης της ποινής που δίκασε το δικαστήριο στις 25.6.2014.

 

 

Αιτία της παύσης είναι η ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και αυτό μέχρι την τελική ακύρωση από το ακυρωτικό δικαστήριο ( محكمة النقض ).»

 

 

Σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι κάποιοι περίμεναν το αντίθετο αποτέλεσμα, ο κ. Καβαλής τονίζει στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα ότι «όσο για αυτούς που ενδιαφέρονται πολύ για το ποινικό μου μητρώο, πρέπει να γνωρίζουν ότι ήταν, είναι και θα παραμείνει λευκό.

 

 

Ας ρωτήσουν καλύτερα πότε καταγράφεται μια ποινή στο ποινικό μητρώο, πριν ονειρευτούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

 

 

Και πάλι ευχαρτώ όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν και στήριξαν το θεσμό που εκπροσωπώ και το πρόσωπό μου».

3 responses to “Στο τέλος της οδηγείται η δικαστική περιπέτεια της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, με τον Πρόεδρο, Χρήστο Καβαλή, να αποδεικνύεται αθώος”

  1. Ραφαηλ says:

    Tα θερμά μας συγχαρητήρια Κ.Καβαλη ήσασταν,είστε κ θα μείνετε ο αξιαγάπητος πρόεδρος μας, περάσατε μια άσχημη εμπειρία, αλλά η δικαιοσύνη πάντα στο τέλος νικά:) συγχαρητήρια κ πάλι. οικογένεια Γαραουι

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  2. George says:

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ κ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΒΑΛΗ

  3. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου says:

    Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για επιτυχία στο θεάρεσο έργο που επιτελείται στην Ε.Κ.Καϊρου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης