Οι SUBSTANCE μιλούν στο Pyramis News


 

Οι Substance είναι μια alternative metal μπάντα που δημιουργήθηκε το 2010 και επανενώθηκε το 2020!

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, ενωθήκαμε ξανά το 2020 εν μέσω καραντίνας και ξεκινήσαμε ξανά το μουσικό μας ταξίδι, γεμάτοι καινούριες ιδέες και με κοινό όραμα και στόχους.

 

Ποια είναι τα μέλη της μπάντας σας;

Η μπάντα αποτελείται από τους: Γιάννη Χατζηγεωργίου (Φωνητικά), Δημήτρη Τουρνόγλου (Κιθάρες), Κώστα Μπερτόλη (Κιθάρες),  Αλέξανδρο Κορωνιό (Πλήκτρα), Σταύρο Σπυρόπουλο (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα)

 

Πότε ξεκίνησε η παραγωγή και η ηχογράφηση του πρώτου δίσκου σας και πότε με το καλό θα κυκλοφορήσει;

Εν μέσω καραντίνας ξεκίνησε η παραγωγή και ηχογράφηση του πρώτου δίσκου της μπάντας που φέρει τον τίτλο «Waldosia», o oποίος και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

Από που προέρχεται το όνομα του επερχόμενου άλμπουμ σας ‘Waldosia’ ;

H λέξη “Waldosia” περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία ένας άνθρωπος συνεχίζει να ψάχνει πρόσωπα σε ένα πλήθος, αναζητώντας ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν είναι πλέον μέρος της ζωής του. Σαν μια απέλπιδα προσπάθεια του μυαλού, να γεμίσει το συναισθηματικό κενό που έχει δημιουργήσει αυτή η απώλεια.

 

Ποιες είναι οι βασικές επιρροές σας;

Οι επιρροές μας είναι οι στιγμές που ζούμε. Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του μουσικές αγάπες, οι οποίες αν και διαφορετικές για τον καθένα, με κάποιο μαγικό τρόπο έρχονται και δένουν μεταξύ τους και συνθέτουν αυτό που κάνει τους Substance.

 

Ποια είναι τα σημαντικότερα live που έχετε δώσει έως τώρα;

Ξεκινήσαμε τα live το 2023, όπου εμφανιστήκαμε αρχικά στο Death Disco, έπειτα στο Holywood Stage και μετά στο Piraeus Club Academy. Το 2024 ξεκίνησε με το μεγαλύτερο live μας μέχρι στιγμής, αυτό στο Temple Athens όπου βρεθήκαμε για πρώτη φορά headliners. H συνέχεια έπεται στις 15 Ιουνίου, πάλι στη φιλόξενη σκηνή του Piraeus Club Academy μαζί με δυο εξαιρετικές μπάντες, τους Medusa’s Wrath και τους Νomos.

 

Πείτε μας και για το επόμενο πολύ μεγάλο live που θα δώσετε στο Piraeus Academy δίπλα στους Medusas Wrath και τους Nomos στις 15 Ιουνίου!

Ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτό το live! Θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να μοιραστούμε τη σκηνή με δυο εξαιρετικές μπάντες και το μόνο σίγουρο είναι ότι η βραδιά θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

  

Βάση αυτού του line up αλλά και της εμπειρίας σας έως τώρα, υπάρχουν μπάντες που ξεχωρίζουν στην ευρύτερη metal σκηνή;

Φυσικά και υπάρχουν! Η ελληνική σκηνή έχει πάρα πολλά σχήματα τα οποία δεν χρειάζονται συστάσεις όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων. Το ταλέντο και αγάπη για τη μουσική είναι άφθονα και αυτό φαινεται πολύ στην underground σκηνή.

 

Πάμε και στην έως τώρα πρώτη και επίσημη κυκλοφορία σας , το sigle ‘Bedlam’.

Το “Βedlam” κυκλοφόρησε ως προπομπός του δίσκου μας και έχει πολλά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη μπάντα. Ελπίζουμε ο κόσμος να το αγκαλιάσει και να το αγαπήσει όσο και εμείς.

 

Πείτε μας για την σύνθεση του Bedlam αλλά και που αναφέρεται στιχουργικά;

Το “Bedlam” είναι συνθετικό πόνημα κυρίως του μπασίστα μας, του Σταύρου Σπυρόπουλου. Οι στίχοι, γραμμένοι από τον πληκτρά της μπάντας Αλέξανδρο Κορωνιό αναφέρονται στην πνευματική κατάσταση που επέρχεται και προσπαθεί να διαχειριστεί ένας άνθρωπος που έχει βιώσει το θάνατο.

 

Που και από ποιον έχει γίνει η παραγωγή μίξη και mastering του κομματιού;

Η παραγωγή, η μίξη αλλά και το mastering του κομματιού έγιναν από τον μπασίστα του σχήματος, Σταύρο Σπυρόπουλος στο προσωπικό του home studio.

 

Τι να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον από τους Substance;

Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στην κυκλοφορία του δεύτερου κομματιού από το δίσκο μας, το οποίο θα συνοδεύεται και από το πρώτο μας video clip.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ήταν χαρά μας! Σας περιμένουμε στις 15 Ιουνίου στο Piraeus Academy!

 

https://www.facebook.com/substancegr

https://www.instagram.com/substance_official_gr/

 

Substance – Bedlam (Official Visualizer)

https://www.youtube.com/watch?v=rR48CW-xBqU

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης