Συγχαρητήρια επιστολή της Αιγυπτίας Υπουργού Οικισμού για το έργο του καϊρινού Αιγυπτιώτη μηχανικού Θωμά Βαγιωνίτη στο Σοχάγκ


 

 

Τα θερμά συγχαρητήριά της μετέφερε προς τον κ. Θωμά Βαγιωνίτη η Υπουργός Οικισμού της Αιγύπτου κα Λάιλα Ρασίντ Εσκάνταρ, για τη μεγάλη συμβολή του καϊρινού Αιγυπτιώτη στο έργο κατασκευής κατοικιών για αλιείς στην περιοχή του Σοχάγκ, όπου και με τον Κυβερνήτη της περιοχής και υπηρεσιακούς παράγνοτες η παρακάτω φωτογραφία: 

 

 

 

Vagionitis me episimous

 

 

 

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που ένας Έλληνας της Αιγύπτου πρωτοστατεί στο μεγάλο αυτό έργο, που σκοπό έχει να βελτιώσει τη ζωή μίας μεγάλης κατηγορίας Αιγυπτίων που ζουν στην περιοχή αυτή της Αιγύπτου.

 

 

 

ergo thoma vagioniti

 

 

 

Ο κ. Βαγιωνίτης είναι επιφορτισμένος μάλιστα με την ευθύνη της επίβλεψης όλου του έργου, τόσο στον αρχιτεκτονικό, όσο τον ηλεκτρομηχανικό και τον σχεδιαστικό τομέα, έχοντας αναλάβει να τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια.

 

«Πολλές ευχαριστίες απευθύνονται στον κ. Βαγιωνίτη για τον ενθουσιασμό του και την ενεργή συμμετοχή στο σημαντικό αυτό πρόγραμμα», καταλήγει η επιστολή της Αιγυπτίας Υπουργού.

 

 

 

Letter of Recognition for Thomas Vagionitis

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης