Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας συγχαίρει τον Ν. Κάτσικα, ως Ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Αίγυπτο και τις αραβικές χώρες


 

 

 

 

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το έργο του, είναι η επιστολή που απέστειλε η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας προς τον Νίκο Κάτσικα, για την τοποθέτησή του ως νέου Ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Αίγυπτο και όλες τις αραβικές χώρες.

 

 

 

 

«Με χαρά και αίσθηση ικανοποίησης σάς εκφράζω, διερμηνεύοντας και τα ανάλογα αισθήματα των συναδέλφων μου της Κοινοτικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, τα προσωπικά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Επίσημος Ανταποκριτής του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για την Αίγυπτο, όλη τη Μέση Ανατολή και στα Αραβικά Εμιράτα», γράφει στην επιστολή της η ΕΚΑ, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και η Γενική Γραμματέας κα Άρτεμις Γεροντάκη.

 

 

 

 

Και η επιστολή καταλήγει:

 

 

 

 

«Σάς ευχόμαστε καλή επιτυχία στη σημαντική σας θέση».

 

 

 

 

 

 

epistoli-eka-pros-katsika-gia-ape0005

 

 

 

 

 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κάτσικας επικοινώνησε αμέσως μόλις παρέλαβε την επιστολή με τον Πρόεδρο της ΕΚΑ κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον ευχαρίστησε προσωπικά, αλλά και όλη την Επιτροπή της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του, και μέσα από την υπάρχουσα συνεργασία με την αρχισυνταξία που έχει την τιμή να διατηρεί στο παροικιακό φύλλο του «Αλεξανδρινού Ταχυδρόμου», και από όποιο πόστο υπηρετεί, μέσω των οποίων θα είναι πάντα στη διάθεση της ομογένειας της Αλεξάνδρειας και όλων των Αιγυπτιωτών για την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσω πάντοτε του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

 

 

 

 

 

 

    

2 responses to “Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας συγχαίρει τον Ν. Κάτσικα, ως Ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Αίγυπτο και τις αραβικές χώρες”

  1. Θερμά συγχαρητήρια και πάντα άξιος.

  2. Κ.Ζαννής says:

    Συγχαρητήρια

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης