Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυρ. Μητσοτάκη, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄


 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε σήμερα το μεσημέρι προς το νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄.

 

 

Ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη για την επάξια εκλογή του – όπως τη χαρακτήρισε – στο αξίωμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, τονίζοντας συγκεκριμένα:

 

 

«Εξοχώτατε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, χάρις και έλεος του Δωρεοδότου Θεού εφ’ Υμάς.

 

 

Εμφορούμενοι υπό αισθημάτων ιδιαζούσης τιμής προς το υμέτερον Πρόσωπον, μετά πολλής χαράς επικοινωνούμεν μεθ’ υμών ίνα εκφράσωμεν τας συγχαρητηρίους ευχὰς της ημών Μετριότητος επὶ τη επαξία εκλογή υμών εις το αξίωμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος», τονίζει ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος στη συγχαρητήρια επιστολή του.

 

 

Ο Πατριάρχης Θεόδωρος ευχήθηκε προς το νέο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη «πάσαν επιτυχίαν και ενίσχυσιν, εις την επιτέλεσιν των υψίστων καθηκόντων υμών προς αντιμετώπισιν των προβλημάτων της Πατρίδος ημών».

 

 

Ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος έκανε μάλιστα λόγο και για τις ευχές και τις ευλογίες των γονέων του αλλά και στις ευχές των συγγενών και πολυπληθών φίλων του: «Αι ευχαί και ευλογίαι των γονέων σας, η αγάπη και εκτίμησις των συγγενών σας και των πολυπληθών φίλων σας, να συνοδεύουν την υψηλήν και πολυεύθυνον θέσιν σας».  

 

     

 

Και ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος κ.κ. Θεόδωρος Β΄ κατέληξε στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

 

«Επί δε τούτοις, συγχαίροντες και πάλιν, προσευχόμεθα διαπύρως όπως  ο Παντοδύναμος Θεός διατηρή υμάς εν υγιεία και δυνάμει αδιαπτώτῳ και αείποτε ευλογή τα οράματα και τας ευγενείς προσπαθείας υμών».

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης