Συγχαρητήρια Κήμη Φλεβοτομά στον Νίκο Κάτσικα και τον Χρίστο Παπαδόπουλο για την εκδήλωση με την Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

 

 

Απρόσμενη αλλά εξόχως τιμητική ήταν η αναφορά του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Κήμη Φλεβοτομά για την προσφορά του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα και του Δ/ντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου κ. Χρίστου Παπαδόπουλου, για την ιδιαίτερα πετυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης για τη «Μουσική των Ελλήνων» με την Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τη Σοφία Μάνου, και μάλιστα παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, στο θέατρο «Γκομχουρέια» του Καΐρου, στις 23 Μαΐου, μία εκδήλωση που επαναλήφθηκε και στο θέατρο της Όπερας της Αλεξάνδρειας στις 25 Μαΐου, με τη στήριξη του Αιγυπτιακού Υπουργείου Πολιτισμού, των Ελληνικών Κοινοτήτων Καΐρου και Αλεξανδρείας και της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος – παραρτήματος Αιγύπτου (NBG-Egypt).

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Κάτσικας ευχαρίστησε για την τιμή, στην προσωπική αυτή αναφορά πυ έγινε στους επίσημους χαιρετισμούς της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ελληνίδων Κυριών Καΐρου, όπου πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής την κα Σούλα Σκουφαρίδου (καθώς η Πρόεδρος του Σωματείου κα Θεοδώρα Φιλοθέου απουσίαζε για ιατρικούς λόγους) και όπου ο κ. Φλεβοτομάς συνεχάρη την Φιλόπτωχο για το έργο τους, ενώ απέδωσε εύσημα και στην Μεγάλη Ευεργέτιδα της παροικίας κα Στέλλα Κυριάζη για την προσφορά της στον Οίκο Ευγηρίας της ΕΚΚ και σε όλη την παροικία.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης