Το ΠΥΡΑΜΙΣ συγχαίρει την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου για τη νέα ιστοσελίδα της


 

 

 

 

Τα συγχαρητήριά του εκφράζει το πρώτο στην ιστορία αιγυπτιώτικο, μη κοινοτικό, ενημερωτικό σάιτ «ΠΥΡΑΜΙΣ» στη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που άρχισε να λειτουργεί από σήμερα, όντας στην υπηρεσία όλων των Καϊρινών – και όχι μόνο – Αιγυπτιωτών.

 

 

 

 

Το «ΠΥΡΑΜΙΣ» εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση, που το δικό του το παράδειγμα, όπου ξεκίνησε πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια (στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013), και το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει λίγους μήνες πριν (τον Δεκέμβριο του 2012) και η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, σήμερα, 15 Οκτωβρίου, ακολούθησε και η ιστορική Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

 

 

 

Η νέα ιστοσελίδα έχει μία σημαντική συλλογή πληροφοριών, αναφορικά με το πώς λειτουργεί η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, τη σύνθεση των Εφορειών της και των Επιτροπών της, τα νέα της Κοινότητας και φυσικά το «ΝΕΟ ΦΩΣ».

 

 

 

 

Πολύ καλή προσπάθεια, στην οποία συμβάλλουν πολλά στελέχη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου (αιρετοί και υπάλληλοι), ενώ καθοριστική είναι η συμβολή του νέου δημοσιογράφου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Γιώργου Πεχλιβανίδη, που ανέλαβε ήδη Αρχισυντάκτης και του «ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ», όπως αναγράφεται πλέον από σήμερα στο παροικιακό έντυπο της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Τον κ. Πεχλιβανίδη καλωσόρισε στο Κάιρο εκ μέρους του ΠΥΡΑΜΙΣ ο Νίκος Κάτσικας, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα για τα 14α Καβάφεια, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, ευχόμενος στον συνάδελφο καλή επιτυχία στο έργο του.

 

 

 

 

Για να περιηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα της ΕΚΚ, μπορείτε να επισκεφθείτε το λινκ http://ekkairo.org/

 

 

 

 

Καλοτάξιδη η νέα ιστοσελίδα!

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης