ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Τα συλλυπητήρια του Ν. Βαδή για την απώλεια του Ανδρ. Μαυρομάτη, Προέδρου Κυπρίων Καΐρου

 

 

 

Τα πιο θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο Νικόλας Βαδής για τον απρόσμενο θάνατο του Προέδρου της Επιτροπής Καΐρου του ιστορικού σωματείου, Ανδρέα Μαυρομάτη.

 

 

Σε επικοινωνία του με τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Αδελφότητας κ. Αλέξανδρο Καζαμία, ο κ. Βαδής μετέφερε τα συλλυπητήρια του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού και με την ιδιότητά του ως Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής, καθώς ο πολύκλαυστος Αντρέας Μαυρομάτης ήταν Αμπετειανός.

 

 

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της Αμπετείου Σχολής, καθώς και του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, του οποίου ο αείμνηστος Αιγυπτιώτης ήταν επίλεκτο μέλος και αγαπούσε ιδιαίτερα το χώρο της Τααλάτ Χαρμπ, πραγματοποιώντας εκεί πολλές εκδηλώσεις της Κυπριακής Αδελφότητας, μεταξύ των οποίων και της τελευταίας αγιοβασιλιάτικης πίττας, τον φετινό Ιανουάριο.

 

 

«Μας συγκλονίζει όλους ο θάνατος του αγαπητού συνοδοιπόρου μας, φίλου, συνεργάτη, Αιγυπτιώτη, μα, πάνω από όλα, Ανθρώπου, Αντρέα Μαυρομάτη», ανέφερε ο κ. Βαδής, ζητώντας από τον κ. Καζαμία να μεταφέρει τα συλλυπητήριά του σε όλη την Κυπριακή Αδελφότητα.

 

 

«Αιωνία του η μνήμη», κατέληξε ο κ. Βαδής.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *