Συλλυπητήρια από Ελλάδα και Κύπρο για την αεροπορική τραγωδία με το ρωσικό αεροσκάφος που συνετρίβη στη Χερσόνησο του Σινά, με 224 νεκρούς


Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης για τα 224 θύματα της τραγωδίας με το αεροσκάφος της Kogalymavia, που συνετρίβη στη Χερσόνησο του Σινά.

 

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, απέστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους κοντινούς ανθρώπους των θυμάτων, της πτήσης #7Κ9268, που ανήλθαν στα 224 επιβάτες και προσωπικό, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και 25 περίπου παιδιά.

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

 

 

 

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στον Βλαντιμίρ Πούτιν τα θερμά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού για τον θάνατο εκατοντάδων Ρώσων πολιτών, κατά την πρόσφατη αεροπορική τραγωδία στο Σινά.

 

 

 

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης υπέγραψε στις 2 Νοεμβρίου το βιβλίο συλλυπητηρίων για την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, στην Ρωσική Πρεσβεία στην Λευκωσία.

 

Στο μήνυμά του, ο Υπουργός Εξωτερικών της Μεγαλονήσου έγραψε: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα για την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στο Όρος Σινά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τόσων πολλών αθώων ανθρώπων.

 

Εκ μέρους της Κυβέρνησης και του λαού της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια και βαθύτατη συμπάθεια στην Κυβέρνηση της Ρωσίας, τον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων».

 

 

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέφρασε και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, μεταφέροντας τα πιο θερμά συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων, τονίζοντας ότι «θρηνούμε με τον ρωσικό λαό τα θύματα από το αεροπορικό αυτό δυστύχημα».

 

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

 

Τα συλλυπητήρια της Βουλής των Ελλήνων και τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού στο βαρύ πένθος της Ρωσίας για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα εξέφρασε η Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, κατά την επίσκεψή της στην Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Η Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, εκπροσωπώντας τον Προέδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση και εκφράζοντας το σύνολο του  Σώματος, ανέγραψε στο Βιβλίο Συλλυπητήριων:

«Τα θερμά συλλυπητήρια τόσον εμού προσωπικά, όσο και των μελών της Βουλής των Ελλήνων για το πολύνεκρο δυστύχημα, που αποτέλεσε ένα οδυνηρό γεγονός για τη χώρα σας και ολόκληρο τον κόσμο.

Η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει στο βαρύ πένθος του Ρωσικού λαού και εκφράζει τα αισθήματα συμπάθειας του Ελληνικού λαού προς τους συγγενείς των θυμάτων».

 

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

 

 

Συλληπητήρια επιστολή προς τον Πατριάρχη Μόσχας κ.Κύριλλον, απέστειλε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρος Β΄ ευρισκόμενος ήδη προς ιεραποστολικήν περιοδεία στην Ουγκάντα, με αφορμή το αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη στην περιοχή του Σινά και κατά το οποίον βρήκαν τραγικό θάνατο 200 και πλέον ρώσοι επιβάτες που ταξίδευαν από το  Sarm el Seih της Αιγύπτου προς την Αγία Πετρούπολη.

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης