Τη θλίψη του για την τρομοκρατική επίθεση στη Μίνια, μετέφερε ο ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ στην Υπουργό Διασποράς της Αιγύπτου Ν. Μάκραμ


 

 

 

Τη βαθειά προσωπική του θλίψη, μεταφέροντας τα συναισθήματα και ολόκληρου του ελληνικού λαού, για τα θύματα της τελευταίας τρομοκρατικής επίθεσης κοντά στη Μίνια, μετέφερε σε χθεσινή του τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπουργό Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Τέρενς Κουΐκ.

 

 

Ο Έλληνας Υφυπουργός τόνισε προς την Αιγυπτία ομόλογό του ότι η Ελλάδα στηρίζει την Αίγυπτο στον αγώνα της για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πάταξή της.

 

 

Παράλληλα, ο κ. Κουΐκ ευχαρίστησε την κα Μάκραμ για την εξαιρετική συνεργασία της και στο πρόγραμμα «ΝΟΣΤΟΣ 2» που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο, αλλά και για το επερχόμενο πρόγραμμα «ΝΟΣΤΟΣ 3» το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί το πρώτο εξάμηνο του 2019, σε πόλη που θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο, και το οποίο θα έχει βασικό του θέμα «ΝΟΣΤΟΣ – Επιστροφή στην πολιτιστική μας κληρονομιά», μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί η σημασία των πολιτιστικών θησαυρών τόσο της Ελλάδας, όσο της Χώρας του Νείλου και βεβαίως της Κύπρου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης