Συμφωνία 75 εκατ. ευρώ για αγορά πυρομαχικών από Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) και IGG του Άμπου Ντάμπι


Ώθηση στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα δίνει η συμφωνία με την εταιρία International Golden Group που υπεγράφη στο Παρίσι στο πλαίσιο της έκθεσης Eurosatory.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ, Σωτήρης Χριστογιάννης, παρουσία του προέδρου της εταιρίας Γιάννη Δεμίρη, υπέγραψε κοινή δήλωση πρόθεσης με την εταιρία IGG για την προμήθεια πυρομαχικών αξίας 75 εκατ. ευρώ.

 

Η IGG είναι φορέας που εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι και ειδικεύεται στην παροχή συστημάτων άμυνας και ασφάλειας για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, το υπουργείο εσωτερικών και άλλους παράγοντες ασφαλείας.

 

«Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, με τον τρόπο αυτόν επεκτείνουν τις διεθνείς συνεργασίες τους, ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρίας, όπως έχει αποφασιστεί από την κυβέρνηση. Πολύ σύντομα άλλωστε, τα ΕΑΣ θα υπογράψουν και νέα συμφωνία ύψους 10 εκατ. ευρώ με μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία για την αναβάθμιση οπλικών συστημάτων, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ, Σωτήρης Χριστογιάννης.

 

Πηγή: dealnews.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης