Από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο έγινε θερμά δεκτός ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος – Συνάντηση και με τον Πρόεδρο της ΕΚΚ Χρήστο Καβαλή


Από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄ έγινε θερμά δεκτός στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Πάνος Καμμένος, στις 20 Απριλίου, παρουσία των Μητροπολιτών Καρθαγένης κ. Αλεξίου, Γουϊνέας κ. Γεωργίου, Πηλουσίου κ. Νήφωνος, Ηγουμένου της Ι. Μονής και των Επισκόπων Ναυκράτιδος κ. Μελετίου, Ηγουμένου της Πατριαρχικής Μονής Αγίου Σάββα Αλεξανδρείας και Βερενίκης κ. Χρυσοστόμου.

 

Ο Μακαριώτατος ενημέρωσε τον Υπουργό  για το έργο και την προσφορά του Πατριαρχείου στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη την Αφρική.

 

Επίσης η Α.Θ.Μ. ξενάγησε τον Υπουργό στον άρτι ανακαινισθέντα Ναό, στους υπόγειους μουσειακούς χώρους και στους τάφους των Πατριαρχών.

 

Ο Υπουργός Άμυνας, το βράδυ της ίδιας ημέρας, είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή, με τον οποίο συζήτησε τα θέματα που απασχολούν την παροικία, για τα οποία ενημερώθηκε ενδελεχώς και υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της ελληνικής πολιτείας στον Ελληνισμό της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

 

 

kammenos kavalis

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης