Από τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη έγιναν θερμά δεκτοί στην Αλεξάνδρεια οι Κύπριοι Αιγυπτιώτες που ζουν στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια


 

 

 

 

 

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε χθες κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στην Αλεξάνδρεια, εκπροσώπους από την Κυπριακή εν Αιγύπτω Αδελφότητα.

 

 

 

Μία συνάντηση ιδιαίτερα σημαντική διότι, το παροικιακό αυτό σωματείο, που είναι το αρχαιότερο ελληνικό σωματείο στην Αίγυπτο, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Μεγαλονήσου, ενημερώθηκε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, αλλά παρουσίασε και όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Κυπρίους που ζουν στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια.

 

 

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε προς την Κυπριακή Αδελφότητα Αιγύπτου ότι η Κύπρος είναι στο πλευρό τους.

 

 

 

Κατά τη συνάντηση, παρόντες ήταν ο Επίτροπος της Κυπριακής Προεδρίας αρμόδιος για τους Αποδήμους κ. Φώτης Φωτίου και ο Κύπριος Πρέσβης κ. Χάρης Μορίτσης.

 

 

 

Εκ μέρους της Κυπριακής Αδελφότητας από την Αλεξάνδρεια παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γιώργος Ελευθερίου, Μαίρη Παυλίδου, Τέρης Κυρίτσης και Γεωργία Μαστουρίδου.

 

 

 

Το Κάιρο, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καΐρου κ. Ανδρέας Μαυρομάτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αλέξανδρος Καζαμίας και τα Μέλη Στέφανος Αργυρίου, Χρήστος Αργυρίου, Παντελής Χαραλάμπους και Μ. Κουκίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης