Την ελληνική παροικία στο Κάιρο αναμένεται να συναντήσει ο Υπουργός ΨηΠΤΕ Ν. Παππάς, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Αίγυπτο


 

 

 

 

Από εκπροσώπους της παροικίας στο Κάιρο, την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου και τα άλλα αιγυπτιώτικα σωματεία, αναμένεται να γίνει δεκτός ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Κάιρο, όπου θα εκπροσωπήσει επίσημα την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση ICT.

 

 

Ο Υπουργός κ. Παππάς θα παραβρεθεί στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης αυτής που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των εταιρειών της τεχνολογίας της επικοινωνίας, τα οποία θα πραγματοποιήσει ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, στη Διεθνή Έκθεση του Καΐρου, την Κυριακή το πρωί.

 

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Παππάς αναμένεται να επισκεφτεί το χώρο των Ελληνικών Σχολείων της Ηλιούπολης Καΐρου όπου θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει από κοντά τους εκπροσώπους της ελληνικής παροικίας, αλλά και των δύο αμιγώς ελληνικών σχολείων της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου Σχολής  

 

 

Η επίσκεψη του κ. Υπουργού ΨηΠΤΕ προγραμματίζεται στις 4 περίπου το απόγευμα.

 

 

Να σημειωθεί ότι τον κ. Παππά θα συνοδεύει τόσο ο Αλεξανδρινός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γιώργος Φλωρεντής όσο και ο ομόλογός του Γενικός Γραμματέας κ. Στέλιος Ράλλης.

 

 

Την επομένη, στο χώρο της διεθνούς Έκθεσης, όπου ο Υπουργός κ. Παππάς θα είναι επικεφαλής μεγάλης επιχειρηματικής αποστολής, θα πραγματοποιηθεί Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης σε Υπουργικό Επίπεδο, όπου αναμένεται να υπάρχουν διμερείς επαφές ανάμεσα στον κ. Παππά, τον Αιγύπτιο Υπουργό Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφορικής, Δρ Αμρ Τααλάτ και την Κύπρια Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κα Βασιλική Αναστασιάδου.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης